Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tlika

Fundusz alimentacyjny - fundusz na utrzymanie pan lekkich obyczajow

Polecane posty

Gość Tlika

i ich patoligicznych dzieci. Dlaczego z budzetu panstwa trzeba placic na te glupie baby, ktore najpierw rozkladaly przed kazdym nogi, a teraz nie maja kasy na utrzymanie swoich prymitywnych bachorow. Chory kraj

Gość fdgsddsg
bo nasza kultura propaguje rozwiązłość

Gość samaEwusia-lat44
TLIKA-rozłóż nogi,i bierz pieniądze z funduszu,a pozniej twoje dzieci będą pracowały i płaciły podatki na takich bezmózgowców jak ty.proste?

Gość Tlika
nie jestem dziwka

Gość bueheheheheh

Gość maturka
Zgadzam się. Fundusz alimentacyjny powinien być dla przypadków indywidualnych, dla przyczyn losowych (ojciec CZASOWO nie płaci, bo coś tam niezawinionego). A jak się robi dzieciaki z nierobem, kryminalistą albo innym elementem patologicznym , to trzeba mieć świadomość, że samemu trzeba będzie zarobić na dzieciaki

Gość odswiezammmyy
Tlika- a czemu winne sa dzieci debilu ze je obrazasz

Tlika- mam nadzieję że szczęśliwie jakiś facet zrobi ci brzuch,a później cię z tym bachorem zostawi:) Fundusz zlikwidują- a ty żeby utrzymać bachora wylądujesz na ulicy:) Powodzenia amebo:)

Gość ebambiiiiiiii
masz rację nie jesteś dziwką jesteś zwykłą zimną suką..

Gość Noemi1
Co za głupota. Autorko, a nie pomyślałaś o takiej sytuacji: mąż zostawia żonę z 3 dzieci i uchyla się od płacenia na nie. Ona pracuje ale jedna pensja na 4 osoby nie wystarczy to ma iść kraść????? Dzieci nie są temu winne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! One chcą jeść, uczyć się i normalnie żyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inaczej byś pisała, gdyby Cię to spotkało!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Tlika
Rozumiem ta sytuacje. Tylko ja!! nie chce placic na takie rodziny. Co mnie to interesuje, sama nie mam latwo a tu jeszcze w postaci podatkow mam placic na inne sieroty

Tlika to jeszcze ci powiem ze twoje podatki ida na wiezniow na skazanych pedofilii na zabojcow ktorzy zabijali z nieprawdopodobnym okrucienstwem a miesieczne utrzymanie wieznia to grubo ponat 1000 zl. Ja wole placic na dzieci niz potem oplacac ich w wiezieniu bo aby przezyc zaczna od kradziezy a potem szybko do powazniejszych przestepstw. Dziwi mnie ze nie znajac ludzi juz wiesz jacy to ludzie .Nie mierzy sie wszystkich jednakowa miarka

Gość asiawawa
jezu o czym wy piszecie...... przecież ot tak sobie to z funduszu żadna matka nie dostanie na dzieci!