Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 99zaniepokojona99

czy to jest możliwe ? gdy się wczoraj masturbowałam...

Polecane posty

Gość 99zaniepokojona99

włożyłam sobie paluszek do środka... wyjęłam i dziwnie pachniał... nieprzyjemnie.... rano powąchałam gatki tak samo pachniały...;p potem jeszcze drugą dziurkę i też ... przestraszyłam się, że coś ze mną nie tak... a teraz otwieram lodówkę i czuje ten zapach ten sam :O:O:O a to sos czosnkowy co wczoraj robiłam.... czy to możliwe że z pochwy może mi pachnieć czym czosnek i dlaczego tak jest ? :O:O:O

robiłaś widocznie sobie palcówke po jedzeniu sosu czosnkowego i nie umyłaś dokładnie rąk:D i ten sos czosnkowy został w pipce... ewentualnie masz jakąs anomalię i połączenie przewodu pokarmowego z pochwą... innego wytłumaczenia nie ma:P

Gość 99zaniepokojona99
ale od jedzenia tego sosu do masturbowania to minęło z 6-7 godzin.... więc ręce umyłam z 100 razy już :O:O:O może to jakoś przez skórę przychodzi, sos był bardzo mocny.... bo dałam 6 ząbków czosnku :P

Gość 99zaniepokojona99
no ale jakoś tydzień temu, też wsadzałam paluszek bynajmniej nie pachniał tak tylko neutralnie :P nie mam ciekawszych, bo tego nie wiem i się pytam :)

Gość 99zaniepokojona99
przecież nie jadam tego sosu ciągle ale raz na jakiś czas... zresztą nie umawiam się na randki ;p

Gość 99zaniepokojona99
nie ale mam już kogoś :)

Gość Hej hej
czosnek przenika do wszystkich płynów ustrojowych, do mleka mamy, do spermy i do kobiecych soków. Ulatnia się nawet z potem przez skórę, jest wyczuwałny w oddechu i w smaku na skórze. NIe martw się, to normalne. I nie jest potrzebne połączenie pochwy z żołądkiem...

Gość 99zaniepokojona99
mój facet daleko jest niestety dlatego ja sama muszę działać :) I tak w życiu czasem bywa ..;) Ktoś napisał odpowiedzieć, dzięki wielkie bo ja się już martwiłam, że złapałam jakąś infekcje 2 dziurek hehehe ;)

Gość 99zaniepokojona99
hmmmm :P palcóweczkę nie ale masuje się z 3 razy dziennie :classic_cool: :P:D

Gość 99zaniepokojona99
jasne :P

Gość 99zaniepokojona99
palcóweczkę mogę tylko jak jestem sama ... bo mam duże doznania a sama niestety nie mieszkam ..:P

Gość 99zaniepokojona99
hahaha :P myślałam o tym ale muszę się przemóc bo jestem wstydliwa troszkę :P tak iść i sobie dobrze robić hehe :Pale z tym tirem to nieźle :P

Gość 99zaniepokojona99
ale wiecie co chyba zrezygnuje z tego sosu czosnkowego :O:O i ograniczę się do jednego razu czy 2 w roku hehe :P źle się teraz czuje z tym zapachem :O:O

Gość 99zaniepokojona99
hahah ...:P a co interesuje Cię to jak mi było ... :P