Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t566uhgvf

Co może oznaczać taki sen?

Polecane posty

Gość t566uhgvf

śniło mi się że brałam ślub- z rodzonym bratem, ale wcale tego nie chciałam, strasznie płakałam w kościele- spojrzałam na mojego tatę- i dał mi przyzwolenie głową że mogę uciec- i uciekłam- mój brat tez za mną , jechaliśmy gdzies samochodem, zatrzymaliśmy sie i poznałam jakiegos faceta

Gość lalalalalalalala
wedlug mnie jestes z kims, tylko po to zeby byc i nie masz odwagi tego rzucic i nie tyczy sie to ylko faceta, moze praca, postanowienia, idealy albo nie mozesz sie przemoc w czyms

Gość t566uhgvf
lalalalla, może i masz racje, bo wszstko co napisałam zastanawia mnie od dłuższego czasu. a brat był młodszy- tak jak mój chłopak. kurde , może to o to chodzi?

Według sennika, który ja posiadam ślub oznacza poważny konflikt z osobą, która stała z tobą na ślubnym kobiercu, ewentualnie rozstanie z partnerem aczkolwiek Ciebie to nie dotyczy :)

Gość palusia *
Maszochotę na brata;D

w moim senniku dla kobiet ślub uważany jest za symbol przełomu, jaki w Tobie nastąpi. Masz szansę podjąć, od dawna odwlekaną decyzję, sfinalizować ważne przedsięwzięcie , być może związane z bratem i ojcem.

Gość t566uhgvf
hm, też przeglądałam senniki i w każdym było coś o kłopotach. swoją drogą ten sen był chory. sama nie wiem, z bratem dogaduje sie super, raczej nie mamy powodów do jakiś konfliktów.

Gość Sage
Co do Twojego snu - jeśli nie byłas molestowana w dzieciństwie, to wydaje mi się, że jesteś z nieodpowiednim facetem. Może z przyzwyczajenia lub poczucia obowiązku lub z litości? I może to też oznaczać że wydaje Ci się że Twoja rodzina czegoś od ciebie oczekuje, co cię przerasta,a le tak naprawdę oni chcą tylko twojego dobra i musisz to z nimi wyjasnić, bo może inaczej to dobro postrzegacie. A może jesteś z jakimś gościem którego nie akceptują Twoi rodzice? I tak naprawdę - oni pogodza się z Twoją decyzją, jesli pokazesz jak bardzo ci zależy. No, ale się rozpisalam. Telenowele juz by mozna... :) Nie przejmuj się - mnie się wczoraj śniło że miałam wypadek, ktoś wjechał na mnie motocyklem i amputowali mi nogę. I w tym śnie, a był potwornie realistyczny, uczyłam się żyć bez nogi, z długa protezą. Bez nogi uprawialam seks i byłam na spacerze, tylko na tym spacerze jakiś mały pies do mnie podbiegł i się przewróciłam i ugryzł mnie w dupę i byłam wściekła z powodu własnej bezsilności. Tyle pamiętam. Gdy się obudziłam i znalazłam nogi na swoim miejscu - nieopisana radość. Moze wiecie co taki sen może oznaczać?

Gość t566uhgvf
nie wiem samam, zastanawiam sie nad zmiana pracy- tylko sie boje. Ojciec zawsze miał duży wpływ na mnie- w zasadzie to sie go całe życie bałam bo jest stanowczy i apdyktyczny, chociaż teraz sie to zmieniło. nie mieszkam z nimi i nie mam kontaktu. nad związkiem tez sie zastanawaim czy to aby napewno to. kupa jest rzeczy które powinnam uporządkowac tylko do każdej brak mi odwagi.

Gość artt

Ja lubię sobie różne pierdoły poczytać w sieci i tak między innymi trafiłam na sennik http://www.arpegio.pl/sennik.htm. Oczywiście z przymrużeniem oka, ale czasami dla zabawy po tym jak się w stanie będzie można sobie coś takiego poczytać.

Gość Sela

A co Moze oznaczac sen w ktorym widzialam ojca mojego partnera ktory bierze slub z Sąsiadka Mimo. Dodam ze Mimo ze z mama mojego partnera od lat ze soba “nie zyja “ Mimo ze sa malzenstwem mieszkaja razem Ale w osobnych pokojach prowadza osobne zycie. To bym dziwny Sen.... wszyscy byli zaskoczeni tym Ale w Moim odczuciu to Byl pozytywny Sen. Nie bylo w nim zadnych klotni rodzina nie reagowala w nim zloscia.

Gość Znaczy

Niedorozwiniecie umyslowe