Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popierdolona jestem

czy to jest skurcz?

Polecane posty

Gość popierdolona jestem

wiecznie mam problem ze stopami, wystarczy że siedzę z nogą założoną na nogę i już łapie mnie coś, czego nie umiem określić. chodzi o wewnętrzną stronę stopy, zaraz pod kostką, robi mi się wybrzuszenie , które zajebiście boli. czasem mam wrażenie, że wyskakuje mi kość, która dopiero po rozchodzeniu wskakuje na miejsce. czy to może być skurcz? trwa niecałą minutę, ale ból jest okropny. potem przez kilka dni odczuwam lekki ból przy poruszaniu, a żyły w tamtym miejscu robią mi się dosłownie sine (co w sumie też nie nowość, bo z żyłami też mam problemy.) czytałam, że skurcze w stopach zazwyczaj dotyczą palców, więc nie wiem czy moją przypadłość można pod to podciągnąć? kiedyś byłam z tym u lekarza, robili mi zdjęcie, ale dowiedziałam się jedynie, że to niby przejdzie do osiemnastego roku życia, dziś jestem po dwudziestce, a częstotliwość się nasila. czy ktoś miał może coś takiego, czy to ja jak zwykle jestem pokręcona? :o

Gość zimniok z pola
nie to stwardnienie rozsiane

Gość zimniok z pola
nie no słonko weź nie świruj. Nic Ci nie jest. Magnezu moze masz za mało:D

Gość tretretreyreyreyeyre
a mnie z kolei od jakies 4 mc bola miesnie calego ciala gl gornych partii rąk i lydki

Gość trunars
musisz wiecej je rozkładać dlatego pojawiaja sie takie objawy przy zakładaniu....

Gość zimniok z pola
Wiesz czasem może to być związane z problemem naczyniowym. Niekiedy takie dolegliwości towarzyszą zakrzepicy, albo są pierwszym sygnałem że warto się przebadac pod kątem cukrzycy. Ale jak dla mnie to brakuje Ci jakis mikroelementów:D

a mnie z kolei od jakies 4 mc bola miesnie calego ciala gl gornych partii rąk i lydki

Gość zimniok z pola
Wiesz co młoda po pierwsze to zadna z tych chorób nie postępuje zbyt szybko. Dbaj o siebie, staraj się gimnastykowac i dobrze odżywiać. Moze zafunduj sobie czasem masaż. ALe nie masz si epoki co czego bać:D

a mnie czemu miesnie bola?

Gość zimniok z pola
no co Ty... nie wzruszaj sie tak. Z Twojego tekstu wynika ze równa z Ciebie babeczka i szkoda zebys sie musiala tak zamartiwać. Głowa do góry:D

Gość bałwany
magnez nie jest na skurcze tylko na drgania mięsni!~!!! na skurcze ejst potas.niedobór potasu powoduje skurcze