Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Czy ja juz zawsze bede sama??

Polecane posty

W tym roku skonczę 22 lata. Do tej pory byłam w jednym powazniejszym związku. Teraz nie mam nikogo i obawiam się ze tak juz zostanie a ja nie chce byc całe zycie sama:( w jakim wieku wy poznaliscie swoje drugie połówki??

Nie chce wychodzic za mąż jeszcze ale chciałabym miec w koncu kogos bliskiego na dłuzej, a wiekszosc moich znajomosci konczy sie po miesiącu bo przewaznie trafiam na facetów których laski skrzywdziły i nie potrafią mi zaufac, paranoja:(

Gość lalalalalalalala
trafiasz na zdesoperowanych bo sama taka jestes, za mna lata wielu facetow, a ja ciagle wybrzydzam i mam prawo, moj wybor. mam 21 lat i tez dlugo nie bylam z nikim w zwiazku, narazie mnie to nie przeraza

nie jestem zdesperowana bo tez wielu facetów za mną lata i też przebieram w nich, tylko zaczynaja mnie juz wkurzac te same nedzne gadki jaka to jestem super i wogole. Chcę w koncu trafic na takiego który mnie naprawde pokocha a nie bedzie kochał tylko mojego ciała

Gość lalalalalalalala
buhahha uwleibma ten mechanuizm - dodajesz topik, uzalasz sie, a treraz bronisz, jestes nudna jak flaki z olejem

no niestety ten świat jest (zazwyczaj) taki że najpierw kocha się ciało a potem \"wnętrze\"

Ja mam24 lata i jeden poważny związek...obecnie singelteżkurzce poszukuję kogoś bliskiego bo całe życie nie chcębyć sam:) ale nie martw sięprzyjdzie wiosna to na pewno kogośinteresującegospotkamy na swej drodze:)

Nie wierze w miłosc od pierwszego wejrzenia, więc wiem ze nie mógł mnie od razu pokochac i wcale tego od niego nie wymagałam. Mam tylko o to zal ze na początku był w stanie tak mnie czarowac i pokazywac ze mu zalezy a pozniej stwierdził ze nie jest w stanie m,nie pokochac pomimo tego ze mu się podobam z wyglądu jak i z charakteru:( Vampire a Ty długo w tym zwiążku byłes?? Długo juz jestes po rozstaniu??

byłem 1,5 roku narazie mijamiesiącod rozstania,dziś jązobaczena zajęciach:P ale się nie odezwę:P umnie było tak ze to ja zanią szalałem i zawsze ustępywałem, mimo to była ze mną nieszczęsliwa i sobie poszła teraz ma chłopakao 3 lata młodszego od niej:P

nie wiem chyba jeszcze na związeknie alepoznackogoś to jużowszem,nigdy się nie zakochiwałemod pierwszego wejrzenia, ale ludzi co mają to coś, comnie przyciąga narazie nie widuje:P:P

Gość A ja mam 30 lat i za soba nie
2 powazne zwiazki a 2 zwiazki w ogole i w obu zostalam zdradzona - i co?

Gość kaaaaaaaaaaaaa
jest taka filozofia, że w naszym życiu dzieją się pewne rzeczy w jakimś celu, aby sprowadzić nas na tę właściwą drogę. trwały szczęśliwy związek wymaga pewnej dojrzałości emocjonalnej. i nie można się nad sobą użalać, panikować na myśl o wiecznej samotności, bo można wpaść w pułapkę i spełnić taki czarny scenariusz. trzeba wychodzić do ludzi, poznawać nowe osoby, ale bez pokazywania jakiegoś parcia na związek/małżeństwo. kobiety, dajcie się poznać jako wesołe, ciekawe, rozsądne osoby - na pewno przyciągniecie poważnych kandydatów, ceniących sobie szczerość, wierność i stabilizacje. a miłość przychodzi z czasem. nawet jak nie do końca partner cię pociąga, może kiedyś to się narodzi. cierpliwości, dać szansę facetom odbiegającym od ideału, bo taki istnieje tylko w snach :)