Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prefer

czy jest tu jeszcze ktos gruby???

Polecane posty

Gość prefer

i użala sie nad soba zamiast wziąć sie do roboty i przestac zrec?

Gość Justyna18
hej a ile wazysz ile masz wzrostu mzoe tak naprawde nie ejstes gruba???

Gość grubasy z kafe sa na siłowni

Gość prefer
kochanie ja nie jestem gruba,dbam o siebie ,jestem na diecie,ćwicze cały czas...poprostu dobijaja mnie osoby skarżące sie na forum...oooo mam boczki ,jak je zrzucic..oo lubie czekolade ,jestem gruba ,mam słaba silna wole..co zrobic...Wydaje mi sie ze jak chce sie schudnac naprawde poswiecenie musi byc,a nie tylko użalanie sie nad sobą!!

Gość Justyna18
no mas zracje :) ale nie wiele kobiet ma silna motywacje i takie zawziecie sie w sobie:) pozdrawiam :)

Gość prefer
wiem ze mam rację tylko mnie ciekawi po co takie uzalanie sie nad soba..od tego nasza waga sie nie zmieni!!

Gość Justyna18
no fakt :) ale moze inni tak lubia hehe:P

Gość prefer
własnie szukam takich osób...chyba potrzebna im terapia szokowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Justyna18
a po co ci takie osoby?? chcesz sie od nich zarzic lenistwem??? ja osobicie etz nie naleze do pracowitych dziewczynek w sensie diety itp. ale umiem czsami powalczyc hehe;)

Gość Justyna18
a ile wazysz ile masz wzrostu???

Gość F-kiii
ja jestem i mam dosc! waze przynajmniej o 4 kg za duzo, tj. 49 kg/158 cm :(

Gość Justyna18
ahah to sporo wazysz a nie mam zamiru cos ztym zrobic??? ja mam 170 cm ale waze 54 kg :)

Gość 666 7777
jestem jak drzazga ale mam tluste jak knur kawal (oto one) Jedzie hipis tramwajem i widzi fajna zakonnice. Mysli sobie: "ale zaj... zakonnica, ale takiej to nie da ruszyc". Podchodzi do motorniczego i mowi: - Te, motorniczy, zobacz jaka zaj... zakonica Motorniczy na to: "Taa, ale takiej nie ruszysz. Ale ja mam sposob. Jak bys sie tak przebral za Jezusa i przyszedl o 12 w nocy na cmentarz, to od razu by ci sie oddala". Hipis jak uslyszal tak zrobil. 12 w nocy na cmentarzu przebrany za Jezusa wychodzi zza grobu, a tam zasowa zakonnica. Hipis wyskakuje przed nia i rzecze: "Zakonnica, to ja, Jezus twoj pan, teraz mi sie oddasz!" A zakonnica: - Dobrze Jezu, ale wiesz, tylko w tyleczek, bo jak ksiadz spostrzerze ze cos dzialo sie z moja pipka to bede miala wielka kare" - Ok - powiedzial hipis, zadarl zakonnicy kiecke i poczal rżąć ja w dupe. Ale tak mu sie z calej tej sytuacji smiac zachcialo, ze nie wytrzymal, zdjął maskę i mowi: - Te Zakonnica, to ja hipis :> A wtedy zakonnica zdejmuje maske i mowi: - Te hipis, to ja, motorniczy W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. Gwałciciel: - Eh, zgwałciłoby się kogoś. Zooofil: - Kotka na przykład. Pedofil: - Tak, takiego młodego, dwumiesięcznego. Gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz. Sadysta: - Aha, i łapy mu przed tym połamać, przypalić troszeczkę. Nekrofil: - A kiedy umrze to się dopiero zacznie. Masochista: - Miau... Szczyt absurdu, nonsensu, paradoksu, neologizmu i paranoji? Przebrać się po pijaku za kobietę w ciąży i napastować szimejla na głupawce, "wydojić" oraz zamrozić jego spermę azotem dla potomnych! Przychodzi skierowany sądownie na badanie do seksuologa pijak zoofil. -Dzień dobry mówi lekarz i chcąc wywołać rumieniec u badanego chce go sprowadzić do parteru, a następnie wywołać rumieniec, więc starając zawstydzić się na starcie pyta się go:

Gość jajajajajajajaja
161 cm, 86 kg, zmotywuj mnie!! mam już dość siebie, ale za chiny nie potrafię wziąć się do pracy nad sobą. Mam niedoczynność tarczycy i ćwiczę 3x w tyg (2xjudo i raz joga), ale to nic nie daje :(

Gość Justyna18
hej:) musisz znalesc w sobie motywacje zoabcz ja keidy wazylam 80 kg przy wrzoscie 170 a teraz 54 jestem calkiem inna osoba musisz byc silna i jesli cos cie kusi skusc sie ale pamietaj potem ze nie codziennie mzoes ztak robic ja nie stosowalm diety tzn. jadlam do 1000kcal dzienie na 4 posilki , nie liczylam kalorii i jadlam to na co mialm ochote w malych ilosciach i udalo sie tobie tez sie uda :):)

Gość mjki
158cm i az 70 kilo

Gość jajajajajajajaja
ciągle liczę na to, że prefer mną wstrząśnie, tylko wyzywanie mnie od tłustej świni nic nie da, zdaję sobie sprawę z tego jak wyglądam. Moim głównym problemem jest to, że jadam bardzo nie regularnie i szeroko dostępne rzeczy typu fast foody lub pączki. Studiuję dziennie na dwóch kierunkach i jeszcze udzielam korepetycji, na uczelnie dojeżdżam 90 min i tak jak wychodzę z domu o 6:30 tak wracam o 21 :/

Gość lostka
Gdybys byla szczupla i zadowolona z siebie, to nie wchodzilabys na forum, aby jechac po grubych ludziach zakompleksiona istoto:)

Gość jajajajajajajaja
no ja czekam, pomóżcie :) będę wieczorem, może ktoś napisze coś pomocnego:)

Gość prefer
nie jestem zakompleksiona,poniewaz wiem ze o siebie dbam ... zrozumialam to ze jezeli dalej bede poglabiała sie w beznadzieji jedzenia ,stane siewielka ropucha i dopiero wtedy bedzie mi trudno zrzucic cielsk....i tak powinni myslec wszyscy Ci którzy tkwia w takim dołku...pomyślcie,teraz jesteście grube...a co bedzie za 3-5 lat? samo nie zniknie,tylko bedzie sie powiekszało,a potem sama dietka nie wystarczy,trzeba bedzie usunąć nadmiar skóry,tony cellulitu i rozstępów! a to do lostki...nie jade po ludziach którzy sa otyli i akceptuja siebie samych,jade po tych ktorzy bezczynnie uzalaja sie nad swoim tłuszczem!!

Gość jajajajajajajaja
no to ja czekam :) ja naprawdę wstydzę się siebie i chciałabym to zmienić, ale nie wiem co jeść i jak jeść - dodam, że mam aparat na zębach także muszę mieć co najmniej 20 min na jedzenie (zjeść + umyć zęby) dlatego np. nie mogę jeść w autobusie, bo jak umyję tam zęby? no i mam straszne rozstępy i gigantyczny tyłek, też nie wiem co na to poradzić. Od miesiąca biorę leki na niedoczynność tarczycy, podobno mam po nich schudnąć, ale póki co nie widzę żadnej poprawy :(

Gość prefer
tak jak juz gdzieś napisałam,trzeba jeść regularnie ,jezeli tego nie robisz wszystkie diety i cwicznie nie maja sensu. Mna wstrzasneło to gdy zobaczyłam mężczyzne wazącego 500 kg,ociążałego,niezdolnego do samodzielnego funkcjonowania,z toną rozstępów na tyłku...poprostu obrzydlistwo...doprowadził sie do takiego stanu na własne zyczenie..jadł jak oszalały...nie przejmował sie tym co bedzie w przyszłosci...a teraz ,chyba juz nie zyje :/