Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna18

Z jakiej firmy ??

Polecane posty

Gość Justyna18

Hej:) naprawde to pytanie ejst do dziewczyn bo chodzi mi o to z jakiej firmy gdy farbujecie wloy uzywacie farb bo ja juz sie tyle nasluchalam ze w sumie nie wiem jaka wybrac a ostanio stosowalam z pallete , a wy co mi doradzicie??

Gość z marketowych tylko loreal

Gość Justyna18
ale podobno z loreal szybko sie zmywaja i nie maja takiego koloru jak na opakowaniu jest pokazany??? to prawda???

Gość Justyna18
ej poradzcie cos kurcze nikt tu sie nie zna????

Gość kaaaaaaaaaaaaa
ja nigdy nie farbowałam, ale chciałabym wreszcie spróbować. słyszałam że pallette są dobre, l'oreal beznadziejne i garnier też kiepskie jeśli chodzi o trwałość i jakość koloru. ja jednak na początek spróbuję joanne, bo nie wiem w jakim mi będzie dobrze i czy to nie będzie błąd jak zrobie sobie ciemny brąz. chce taką co się równo i ładnie zmywa po kilku myciach - i właśnie joanne mi polecano

Gość Justyna18
aha:0 a j bardziej byla bym za trwala farba juz sobie robilam rozjasniaczem wlasnie z palette ale teraz chcaial bym sobie zmienic na inna tez slyslzam ze z garniera az wypala wlosy dlatego nie probowalam no ale co inne z was mysla???

Gość palette to syf
wżera sie we włosy jak będziecie chciały ufarbować inną farba to wyjdą piękne kolorystyczne niespodzianki

Gość Justyna18
tzn.?? jaka inna farba??? nie rozumiem moze cos wiecej napiszesz????

Gość kaaaaaaaaaaaaa
a zmywalne farby (szamponetki czy coś) też się wżerają? jak użyję pallette to mi się brzydko zmyje?

Gość Justyna18
ja uzwyalam z palette i nie narzekam zeby mi sie brzydko zmywalo :) ale co do szamponetek hm..moze i sa dobre moja mama jak se farbuje szamponetka to sporo jej sie 3mam tzn. dlugo :)

Gość Goldwell
ja używam GOLDWELLA ale dostępny jest tylko w sklepach fryzjerskich : choć kupić może każdy, kosztuje 30 zł plus woda do rozcieńczenia jakieś 7 (wody na farbę zużywasz połowę) super farba nie niszczy tak włosów i jest renomowana przez najlepsze salony fryzjerskie a PALET to faktycznie najgorsza farba jaka może byc popytaj fryzjerek co o niej myślą :) szamponetki trzymają sie prawie tyle co farby...

Gość Justyna18
aha ale wiesz ja mam wlsoy prawie do tylka to myusiala bym kupic z 3 opakowania takie :/ to troche by mnie to kosztowalo:/ a co do innych farb poza palete to co powieceie???

Gość Goldwell
ja mam za łopatki i mi starcz spokojnie jedno... wiec dwa to max ale patrząc na ceny innych lepszych wyjdzie na to samo (nie pisze o palet, garnierach itp)

Gość Goldwell
a może wella ? na niej jedzie sporo tańszych salonów więc nie może być zła...

Gość Goldwell
WELLA SAFIRA to jest ta z odświeżaczem kolorów, pamiętam ze kiedyś dawno temu spróbowałam i ten odświeżacz był dobrym pomysłem :) jest tańsza od goldwella;)

Gość Justyna18
moze nie probowalam :) ja nie kaze ci pisac chcialm tylko poznac twoja opinie:) a co myslisz o loreal ???

Gość Goldwell
loreala próbowałam tylko raz ale kolor wyszedł mi jaśniejszy niż na opakowaniu i na odrostach zle to wyglądało... musiałam skoczyć do zaprzyjaźnionego sklepu fryzjerskiego po kolejna farbę... ale ile osób tyle przypadków może dla Ciebie będzie idealny :)

Gość Justyna18
hm..no nie wiem niechce isc do fryzjera zreszta nigdy nie bylam u fryzjera a wlosy farbuje mi mama i naprawde wygladaja swietnie chciala bym teraz zmienic farbe ale nie wiem z jakiej firmy wybrac :)

Gość justyna18
napiszcie cos ciekawego jeszcze na temat farb i rozjasniaczy:) z jakiej firmy polecacie dla mnie to wazne :)

Gość justyna18
doradzcie cos bo ja myslam nad wella safira kawiat wanilii i cos tam z księzycem oczywscie odciennie takie no ale nie wiem czy po palete wyjdzie cos mi wogole :/

Gość Justyna18
Hej:) dordzcie cos jesli ktoras z was wie co kolwiek na tamet roznych farb chetnie poczytam wasze opinie :) do tego jaka farbe mam wybrac :)

Gość Justyna18

Gość Justyna18
hej doradzcie cos plisss:)

Gość po palette wypadają włosy
!!!!!!!!

Gość Justyna18
no mi nie wypadaly :/ po pallete :) kupilam sobie dzis farbe z loreal i nie wiem czy bedzie ona dobra po tym moim wczesniejszym rozjasnianiu :/ no ale musze sie przestawic z rozjasniacza na farbe to truno jakos wytrzymam te 3 miechy :) a co wy dzis poradzicie???

Gość Justyna18
ej no laski? odpowiedzcie cos :/