Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwOo

Oczyszczanie buzi

Polecane posty

Gość IwOo

Chciałabym się dowiedzieć jakich kosmetyków używacie do oczyszczanie buzi, kiedy zmywacie makijaż itd? Chodzi mi konkretnie o puder..na większość toników to jestem chyba uczulona;/ Nie wiem..mam skórę mieszaną skłonną do wyprysków i chciałam zasięgnąć rady:)

Gość Agnes16
Hej;) do codziennego oczyszczania twarzy uzywam po prostu mydła z wodą:) lub mleczka ogórkowego firmy ziaja które jest bardzo delikatne i świetnie dziala na skórę nadwrażliwą;) Zawsze dokładnie zmyje puder a także tusz do rzęs;) pozdrawiam;)

Gość IwOo
Mydło odpada.. A to mleczko z ziaji nie wysusza?

Gość Agnes16
Wczesniej często łuszczyła mi sie skóta na wtarzy (zwłaszcza na nosie) a teraz gdy używam tego mleczka łuszczenie znikło i cera jest ani zbyt tłusta ani zbyt sucha. Jednym słowem Idealna;) polecam:) kosztuje ok 5zl

Gość IwOo
To super:D Polecę sobie do apteki i zakupię:) Moja buzia nie nadaje się aby testować takie rzeczy więc chciałam się poradzić:) Ostatnio jak zaczełam testować kremy to miałam masakrę..

Gość moniaaakk
hej! ja tez uzywam ziaji ogorkowego ale zmywam nim makijaz i potem jak bore prysznic to myje buzie garnierem 3in1.

Gość Agnes16
Nie musisz iść do apteki;) Ja go kupiłam w supermarkecie;) A co do kosmetyków garniera to nie jestem pewna... nie próbowałam nigdy..

Gość IwOo
Ja używałam garniera jak miałam trądzik..nie wiem czy pomagał czy pogarszał bo i tak wyglądałam jak maszkara..ciesze się że ten czas już za mną;p To wtedy odwiedzę jakiś supermarket (chciałam iść do apteki bo koło mnie są aż 4 więc bliżej hehe;p)

Gość Psychic
Ja używam żelu do mycia twarzy NEUTGOGENA i czasem 2w TONIK Z MLECZKIEM do skóry wrażliwej z AA