Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka-jakich-wiele

Samotna koleżanka mnie unika

Polecane posty

jak w temacie - odkąd jestem w związku, moja koleżanka zaczęła mnie unikać:( żałuję, bo znamy się długo i zwykle dobrze nam się układało... dlaczego tak jest? ma ktoś tak?

Gość dobrze robi
bo zajete kobiety to zazdrosnice i przy kazdej okazji podejrzewaja te wolna o zaloty do fagasa ktorego sie uczepilas :P

e tam, nikogo nie podejrzewam o zaloty, z innymi kumpelami nie ma takich problemów nie chodzi nawet o to, że mam dla niej mniej czasu, bo to zwykle ja proponuję spotkania i dostosowuję się do jej czasu wolnego, ale wyczuwam jakiś taki dystans. I żeby było jasne - nie opowiadam w kółko o moim cudownym ukochanym itp., staram się poruszać te tematy które nas obie interesują (książki, kino)... a od kiedy wspomniałam że planujemy ślub, jest jeszcze gorzej...

Gość kkkkkoeli
dlaczego myslisz, że tak sie dzieje z twojego powodu? Czy jesteś pępkiem świata? Jakoś tak się złożyło w moim i mojej bliskiej koleżanki życiu, że rzeczywiście jak się zaczęła spotykac z facetem, a potem ślub, to ja coraz bardziej sie oddalałam od niej, ale to nie miało nic wspólnegfo z nią ani jej facetem, po prostu tak się zaczęło układać moje życie, że nie miałam głowy na spotkania z nią itp. Może zwaliło się jej na głowę wiele problemów, może nawet nie chce o tym rozmawiać, a boi się że możesz wypytywać itp.. nie wiem, ale to nie musi być jej wina, a już na pewno nie chodzi o to, ze jest zazdrosna :-O bez sensu :-O

Gość vghfhg
ja gdy się zakochałam- i wiadomo, połowę swego wolnego czasu oddałam ukochanemu, zostałam odrzucona przez przyjaciółkę, z którą przyjaźniłam się od 6 roku życia:(:(:( nie mogłam już codziennie po 3-4 godziny jej poświęcać więc ona uznała, że ja nie mam ochoty na przyjaźń z nią- o co naprawde walczyłam i się starałam obraziła się nie wiem, może gdyby ona miała faceta-byłoby inaczej,bo miałaby z kim spędzać czas ehh:(

vghfhg----> dokładnie wiem, jak się czujesz:( szkoda mi naszej znajomości (boję się użyć słowa przyjaźń). ktoś tu napisał, że to pewnie nie z mojego powodu - nie wiem, trudno mi to ocenić, ja zauważyłam zmianę w jej zachowaniu od momentu, kiedy dowiedziała się że jestem z kimś związana, zmiana dosłowna tonu głosu, mimika itp. to zwykle bardzo zamknięta w sobie osoba, może poczuła się jakoś urażona, nie wiem.. wcale nie myślę, że jestem pępkiem świata, szukam po prostu przyczyny w moim zachowaniu...

myśle że powodem dystansu z jej str moze być to ze uswiadomila sobie ze nie bedzie miec Cie na wylacznosc tak jak przedtem. Jestem pewna ze nie chce konkurowac z twoim facetem o Ciebie i boi sie ze jesli dojdzie do sytuacji w ktorej np ona i twoj facet beda mieli odmienne zdanie bedziesz musiala wybierac miedzy obojgiem. Po prostu powolutku woli odsunac sie sama..

Gość xxPauulaaxx
Moze poprostu jest zazdrosna..takie jest moje zdanie ;]

to znaczy że jej to przejdzie? jak myślicie?

Gość xxPauulaaxx
Moze i przejdzie..porozmawiaj z nia o tym moze ma jakies problemy?

spróbuję z nią porozmawiać, choć łatwo nie będzie... martwię się o nią trochę dzięki za rady (())