Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mogeeeeeee

znieczulica na kafe!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość już nie mogeeeeeee

byle jaki topik ktoś założy ne ważne o czym i już go gnoją co za zawiść i brak zrozumienia o l4 jak ktos pisze ze jest to zaraz babochłopy piszą że państwo okrada ciąza nie choroba itp o teściowej to zaraz że sama głupia że teściowa ok ze mieszkac trzeba samemu jak ktoś zamiast na impreze chce odłożyc kase to sknera PO CO TAK PISZECIE !!!!!!!!!!! na tematy nie potrafią doradzic odpowiedzieć ale i tak coś przykrego napiszą

Wyżalić sie gdzsieś muszą , co nie? A Kafe to niestety złe miejce na wyżalanie sie Raz na kiedy ktoś pomoze , ale faktycznie zdarza sie to rzadko :O TAcy sa ludzie , ich nie zmienisz :P

Gość już nie mogeeeeeee
ale czemu większość pisze to ta topikach gdzie ktoś ma problem wymadrzają sie na maxa a jak piszą na topikach stałych pod swoimi nikami to nawet potrafią miłe słowo napisać

Gość angelika_korbi
Dla mnie to tez jest niepojęte. Niektórzy nawet nie potrafią się wypowiedziec bez przekleństw i wyzwisk. Z takimi osobami nie warto rozmawiac.

Gość etammmmmmmmmmm
dokladnie zawsze ktoś coś dopisze albo zamiast doradzi napisze podły teks że to twoja wina :P :P :P

Gość bośśśśś
głupie jesteście :P

Dlatego, bo każdy ma odmienne zdanie na dany temat. I według niektórych, a może nawet większości jesteś ok gdy ma takie samo zdanie, a jeżeli masz inne zdanie to nic nie pisz i spadaj.

Gość mika 12
BALBINKA popieram TWOJE SŁOWAOby wszyscy tacy byli pozdrawiam Cię

Gość a ja nieeeeeeeeee
popieram tu nie chodzi o inne zdanie ale o krytyke na maxa i czepianie się o rzeczy o które autorka nie prosi np laska pyta gdzie kupić tanie pieluchy a zaraz ją gnoją że jak jest biedna to mogła myślec za nim dziecko sobie zrobila a temat o pieluchach więc albo wiem i pisze że tanie pampersy sa np w tym i tym sklepie albo nie pisze wcale!!!!!!!!!!! a nie że po co dziecko robiła

Gość o to jak
Balbinka ona zawsze pisze o tym co nie trzeba byle dogryść

Gość o to jak
:P

Gość etammmmmmmmmmmm
ja tez mam przykład laska pyta o mam z jej wieku a oczywiscie zaraz jej pisza ze stara ze czemu tak pozno w ciazy a pytanie było inne

Gość znieczulica12345667878
gorąąąąąąąąąąąąąąąąaaa

A ja mam inny przykład. Kobieta pisze, że ani ona ani jej mąż nie pracuje, oboje studiują i ma pretensje, że jej rodzice muszą ich utrzymywać bo teście dają TYLKO 2500 na 3 miesiące na studia męża. I ma pretensje, że oni powinni im na życie dawać itd. na dodatek ona jest w ciąży. No może Wy będzie jej współczuć i pisać jaka ona biedna ok piszcie. Ja nie będę bo tak nie uważam, myślę, że ma za dużo w tyłku, wszystko podane na tacy i jeszcze źle.

Gość alza ze wsi
balbin ty nic nie rozumiesz nie o to chodzi żeby pisać że biedna bo tesc nie chce dawac kasy ale np jak byś jej napisała że po co ci to widziałaś jaki jest teśc wcześnie o pisaniu nie na temat i zbędnej krytyce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posty chcą sobei nabić , lub tak jak Jaruś powyzywać normalnych ludzi od pedałów:O Ale wiekszosc to normalni ludzie , wierz mi :) , nieraz zdarzają sie takie durnowate tematy :O

alza ze wsi chyba kafe nie znasz :) jeżeli takiej napiszesz, że ma za dobrze i że nie jedna osoba by chciała być na jej miejscu to zaraz Cię zjedzie, że jak nie twierdzisz, że to wina teściów to w ogóle się nie odzywaj.

Gość popieprzone niby księźniczki
i bardzo dobrze, ze tak niektórzy odpowiadają, bo niestety co niektóre kobiety zachowują się jak "święte krowy" uważają, ze wystarczy założyć rodzinę i wszyscy naokoło mają koło niej biegać, tj. np. w pracy koleżanka ma pracować 24 godzin na dobę, wykonywać pracę swoją i zaciążonej, no bo zaciązona uważa, że ciąża to choroba i bierze L4. W domu teście winni prać, gotować, sprzątać, bawić wnuki i oddawać całą emeryturę, bo synowa zrobiła im łaskę ,że zaciązyła albo urodziła wnusię/ka.

A mnie najbardziej dobijają stwierdzenia "Ja biorę l4 i mam pracę w dupsku" lub "Rzuciłam szefowi na stół l4 i mam gdzieś co on teraz zrobi". Nie wiem czy one nie zdają sobie sprawy, że pracodawca też od razu nie skonbinuje kogoś na jej stanowisko ( zwłaszcza jak wykonuje jakąś lepszą bądź nietypową robotę ). A później się żalą, że nie mają po macierzyńskim lub wychowawczym gdzie wracać.