Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

czy jest sens robić test

Polecane posty

Gość malinka2510

witam cZy jezeli 3 tygodnie od stosunku nie wystąpiły zadne objawy ciązowe typu zawroty głowy mdłości bolesność piersi i co najwazniejsze chyba temperatura jest normalna to czy jest sens robic test ciazowy???

Gość factis
a co z okresem?

Gość malinka2510
a z okresem to w moim przypadku ostatni byl 5 miesiecy temu bo mam bardzo nieregularna miesiaczke wiec na to wogole nie patrze

Gość malinka2510
a i od 7 miesiecy biore FOLIK witaminy FALVIT no i od niedawna CASTAGNUS i w dalszym ciagu nic :(

Gość factis
ja mam tak ze moglby to juz byc 2 mieisac i tez zero objawow ha no i okres byl a zrobie test dla swietego spokoju

jak.najbardziej.jest.sens.zrobic.test.:).objawy.ciazowe.wystepuja.od.6tyg.ok.4.tyg.po.zaplodnieniu.wiec.moze.wszystko.jeszcze.przed.toba.:).a.mozesz.tez.byc.w.ciazy.i.nie.miec.zadnych.objawow.lec.po.test.i.daj.znac.:)

okres miałam w piatek tydzien temu i to tylko kropelke krwi i do dzisiaj nic nie dostałam bola mnie piersi krzyz tez a pozatym nie mam innych objawow.czy to ciaza??????

Gość katarzyna_123
może potraficie mi odpowiedzieć na to pytanie: czemu lekarze/producenci tabletek antykoncepcyjnych doradzają zrobienie testu, jeśli zapomniało się tabletki, a był stosunek w tygodniu poprzedzającym dzień w którym tabletka została omyłkowo pominięta? do dnia pominięcia efekt anykoncepcyjny się utrzymuje. czy mam przez to rozumieć, że nasienie w drogach rodnych kobiety może przeżyć tydzień?

Gość oczywisie ze moze

Gość oczywisie ze moze
A ja słyszałam ze moze nawet przezyc do 7 dni

Gość katarzyna_123
hm, 7 dni by tłumaczyło, że tak piszą na opakowaniach tabletek, ale pewnie się trochę asekurują. w każdym razie to się wydaje strasznie długo, a w internecie spotkałam się ze sprzecznymi informacjami. dzięki za odpowiedź. trudno na to odpowiedzieć. myślę, że nie ma sensu sprawdzać czy się jest w ciąży po samopoczuciu, kiedy można zrobić test. pozdrawiam

Gość malinka2510
czesc kobitki zrobiłam test no i niestety jedna krecha :( co za masakra ale nie poddaje sie działam dalej ostatnie fiku miku było 3 dni temu i dzis wzrosła mi temperatura caly czas mialam 36,3 36,4 i na tym poziomie sie utrzyymywała a dzis od rana jak zwykle wziełam sie do mierzenia a tu 36.7 narazie sie nie ciesze bo nie chce zapeszyc to dopiero jeden dzien ale jakas iskierka nadzieji sie pojawiła zobaczymy jak dalej bedzie z temp tylko zastanawia mnie jedna rzecz czy juz tak szybko by zaczeła wzrastac temp

Gość malinka2510
czesc dzisiaj temp. 36.5 ide o 15.30 do gina i zobaczymy co on na to hmm ......

Gość factis
dostalam chyba@ nie jest jakos wybitnie obfita, ale to kolejna bez opoznienia jak myslicie robic test?

Dziewczyny 14 lutego w Walentynki mialam ostatni dzien okresu wiec uwazalam ze mam dni nieplodne i kochalam sie z moim chlopakiem bez gumki do konca... I nie dostalam okresu :( juz 8 dzien leci..... powiekszyly mi sie lekko piersi ale......od 2 tyg biore tabletki na odchudzanie THERM LINE II czy myslicie ze to moglo opoznic okres czy jestem w ciazy? blagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((

Gość jooojjj
zób test - wszystko możliwe - jeśli masz krótkie cykle to to jak najbardziej możliwe że wpadłaś

poza tym 2 dni temu zrobilam test....wyszla 1 kreska ale robilam go popoludniu a dowiedzialam sie ze powinnam go robic rano:(

Gość jak nie masz ciotki
to pewnie masz cienką śluzówkę, która się nie złuszcza dlatego nie masz krwawień i nie pozwoli zagnieździc się zarodkowi. Ty lepiej idź do lekarza.ja miałam to samo . nieregularny okres a wtórny lub pierwotny zanik miesiączki to co innego.pozdrawiam

Gość jak nie masz ciotki
ale każdy ma co innego.radziałabym jednak wizytę :)