Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rainbow_sun_17

Zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość rainbow_sun_17

Mam małe pytanie/prośbę o pomoc. Jak po tytule tematu można się domyślić - chodzi o chłopaka. Jakiś czas temu poznałam chłopaka, spodobał mi się, napisałam do niego pierwsza, ponieważ nie stosuję zasady, że chłopak musi zrobić pierwszy krok w znajomości. Zapytałam się go czy zainteresuje go znajomość - powiedział, że tak i od tamtego czasu zaczęliśmy ze sobą gadać. Nie za często , ponieważ ma maturę i dodatkowe zajęcia, ale wsytarczająco żeby doszło do spotkania. Właściwie nie wiem kto go zaproponował, jakoś tak wszyszło z rozmowy . I spotkaliśmy się. Gadało nam się moim zdaniem bardzo dobrze, chłopak był dla mnie miły, i bardzo dobrze słychał tego co mu mówiłam, ogólnie wydaje mi sie , że był nieznudzony i zainteresowany. Nawet po rozmowie z koleżankami wywnioskowałyśmy , że znaleźliśmy nić porozumienia. Ale od spotkania (czyli od ok. tygodnia) nie pisze, zdarzały się już takie tygodnie, bo jak wsomniałam jest maturzystą i pochłonięty jest nauką. I teraz mam pytanie : Czy waszym zdaniem cokolwiek może z tego wyjść ? I czy dać chłopakowi czas i aż tak nie nalegać ze względu na maturę ? Proszę o pomoc .

Gość rainbow_sun_17
mógłby mi ktoś doradzić ?

Gość wiesz wiesz...
czyli od tygodnia nie odzywa sie.. Ty tez nie pisalasnic. ? nic nic? nie puscilassygnala ani nic? ok..moze jest spokojny/niesmialy.. hmm? odzezwij sie bo moze mysli ze zrobil z siebie debila przy tak fajnej dziewczynie [czasem tak sie chlopakom wydaje] i sie nie idzywa... moze nie ma czasu moze nie jest zainteresowany.. nie wiadomo.. wstrzymaj sie dzien-dwa.. moze napisze :) a jak nie to odezwij sie pierwsza.. jak sie on nie odezwie to nie bedziesz wiedzialaco i jak.. pozniej sie dowiesz.. ale nie narzucaj sie.. nie to nie.. powodzenia :)))

Gość rainbow_sun_17
w dzień kobiet złożył mi życzenia, jest typem niesmiałym i niedoświadczonym w sparawach chłopak - dziewczyna, hmmm, czy zrobił debila z siebie ? myślę, że dawałam mu znaki, że dobrze mi się z nim rozmawia, ogólnie zagadaliśmy się przez co spóźniłam sie godzinę do domu . ; d masz rację, wstrzymam się, damm mu czas . i nie chcę się narzucać. pożyejmy zobaczymy. ;d