Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati*

wydawnictwa kobiece

Polecane posty

moje pytanie dotyczy czasopism i książek skierowanych do kobiet, jakie tematy obejmują, jakie czasopisma/książki polecacie, czytacie, które uważacie za ambitne a które za kiczowate?jak wygląda reklama takich wydawnictw i czy jest skuteczna?

Raz wpadła mi w ręce gazeta mojej mamy pt:\"Cosmopolitan\" Boze straszna gazeta :O Moze dla kobieta jest taka cool , ale facet dostanie po jej przeczytaniu Downa :O

Gość Sash zgadzam sie w
100% , ale Cosmo jest fajna gazeta

Cosmopolitan to badziew, tam nic nie ma mądrego, same oklepane bzdury. Najlepszym magazynem są Charaktery.

Charaktery to bzdury dla ludzi, którzy chcą się poczuc elitą intelektualną, a pierniczą tam, jak potłuczeni. Żadne kobiece pismo nie jest godne polecenia, moim zdaniem. Książki... hmmm kucharska? :p

Bo piszę jakąś śmieszną pracę na ten temat, a że nie czytam takich czasopism, to proszę o pomoc tutaj. A jakieś poradniki, gdzie piszą jak coś zrobic, jak być piękną, czy coś. I jeszcze gazetki typu Gala, Viva...I jakie czasopisma dają w prezencie jakieś książki?

To chyba gazety pt: "chwila dla Ciebie ' , czy "Naj" - tam chyba jest najeiwcej porad Mówię chyba , na stówe to nie wiem , zreszta stare baby je czytają , ich trza sie spytać :P