Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy są tu takie dziewczyny

Czy są tu dziewczyny, które nie uprawiały anal i pieszczot odbytu?

Polecane posty

jestem, jestem prawiczku... ale może już nie zaczynajmy tego tematu o tych przygodach:)

jak bym miała przygodny seks to prawiczek by mi nie przeszkadzał...

dobra prawiczku nie będę się kłócić z tobą... każdy ma swoje zdanie... koniec i kropka;) pozdrawiam:)

no to prawiczku życzę ci tego z całego serca... ale zanim się znajdzie odpowiednia osobę parę razy można się nieźle przejechać...

Gość bombbbelka
jestem max czyta nie kręcą mnie takie zboczenia...

dobra prawiczku masz swoje zdanie i podziwiam cie za to ze nie zmieniasz go pomimo tego ile razy ludzie na ciebie naskakują za to:)

dziewica to ja już nie jestem... a do takiego faceta nic bym nie miała... jak ktoś tak lubi to proszę bardzo... ja nie lubię i nie mam zamiaru próbować...

no moj luby:)... znamy sie 1,5 roku (2 tygodnie przerwy)... tak szybko?? no nie wiem mi tam pasuje

no właśnie to były te 2 nieszczęsne tygodnie przerwy:( ale potem wróciliśmy do siebie... na szczęście..

Gość prawiczek i kropka 1987..
obciągam za miskę ryżu

Gość upupuppppppppppppppppppppppppp

Kropka , jak poznaję faceta i jest frajerem to od razu widać że nie jest prawiczkiem , jest wtedy debilem co ma lepkie ręce, taki dostaje w pysk i nie ma szans. a ty jesteś w porządku , więc tak siebie nie oceniaj

Co za człowiek💤 ,czy do Ciebie coś dociera?! po pijaku mało kto wygląda inaczej :o:p

CZY TY MASZ NA CZOLE NAPISANE ŻE NIE UPRAWIAŁEŚ NIGDY STOSUNKU PŁCIOWEGO?! ZAGLĄDAŁAM NA ZDJĘCIA I NIC TAK NIE WIDZIAŁAM TAKIEGO:O NO , CHYBA INE ROZPOCZYNASZ GADKI Z DZIEWCZYNĄ TAK: PRZEPRASZAM,ŻE JESTEM PRAWICZKIEM, ALE NIC NIE PORADZĘ ŻE JESTEM TAKI CZY COŚ TAM :O POMYSŁY JUŻ MI SIĘ KONCZĄ 😭

TO PO CHOLERĘ CI NIEDZIEWICA ? JUŻ SIĘ POGUBIŁAM :o MOWIĘ PO RAZ KOLEJNY ŻE : JEŻELI DZIEWCZYNA SIĘ ZAKOCHA W TOBIE TO NIE BEDZIE JEJ PRZESZKADZAŁO TO ŻE JESTEŚ PRAWICZKIEM:O PRZECIEŻ KAŻDY NIM JEST DO JAKIEGOŚ MOMENTU, GORZEJ JAK BY WYSZŁO ŻE JESTEŚ KANIBALEM ...:O

Żloty - nie ćpaj:o to chyba pierwsza rzefcz jak dyskfalifikuje faceta, poźniej w ogóle nie będzie Ci stawał