Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererr43trf

Czy ktos tak jeszce ma?

Polecane posty

Gość ererr43trf

niektorzy ludzie nie majac nic potrafia osiagnac bardzo wiele, a ja majac w zasadzie wszystko- zdrowie, urode, prace, studia, samochod, mieszkanie, czuje sie intelektualna miernota. jestem madra ale nie inteligentna, nie umiem nawiazac relacji emocjonalnej z drugim czlowiekiem, jestem dobrym czlowiekiem ale zbyt czesto zdarza mi sie nie-myslec, robie glupoty, potem w domu placze , jak jamoglam sie zachowac w tak idiotyczny sposob, czuje ze zycie przecieka mi przez palce bo nie umiem wykorzystac swojego potencjalu. czuje sie jak osoba do odstrzalu.nie jestem wiele warta dla spoleczenstwa i zle mi ztym.czy ktos tak jeszcze ma?

Gość ererr43trf
czasami nie potrafię także zapanować nad moimi zwieraczami co skutkuje nasraniem w stringi :o

Gość problem w tym
ze jestem bardzo samokrytycna:) i nie wierzysz w siebie, tu jets problem.

Gość ererr43trf
po prsotu stwierdzam fakty.naparawde zachowuje sie idotycznie w niektorych sytuacjach, sztywno i nienaturalnie. nie umiem nad tym zapanowac. nie wchodze w zadne blizsze relacje z bliskimi bo podobno( wg mojego psychoterapueuty) boje sie odrzucenia. jestem dzifffna, sama mam juz siebie dosc, sorry ze wam tak truje . wiem ze ejstem beznadziejna