Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rainbow_sun_17

On / ???

Polecane posty

Gość rainbow_sun_17

Mam małe pytanie/prośbę o pomoc. Jak po tytule tematu można się domyślić - chodzi o chłopaka. Jakiś czas temu poznałam chłopaka, spodobał mi się, napisałam do niego pierwsza, ponieważ nie stosuję zasady, że chłopak musi zrobić pierwszy krok w znajomości. Zapytałam się go czy zainteresuje go znajomość - powiedział, że tak i od tamtego czasu zaczęliśmy ze sobą gadać. Nie za często , ponieważ ma maturę i dodatkowe zajęcia, ale wsytarczająco żeby doszło do spotkania. Właściwie nie wiem kto go zaproponował, jakoś tak wszyszło z rozmowy . I spotkaliśmy się. Gadało nam się moim zdaniem bardzo dobrze, chłopak był dla mnie miły, i bardzo dobrze słychał tego co mu mówiłam, ogólnie wydaje mi sie , że był nieznudzony i zainteresowany. Nawet po rozmowie z koleżankami wywnioskowałyśmy , że znaleźliśmy nić porozumienia. Ale od spotkania (czyli od ok. tygodnia) nie pisze, zdarzały się już takie tygodnie, bo jak wsomniałam jest maturzystą i pochłonięty jest nauką. I teraz mam pytanie : Czy waszym zdaniem cokolwiek może z tego wyjść ? I czy dać chłopakowi czas i aż tak nie nalegać ze względu na maturę ? Proszę o pomoc .

Gość suck suck
daj mu spokój. jakby mu na Tobie zależało, to pomimo matury chętnie odzywałby się sam, żeby poprawić sobie humor, zrelaksować się, rozluźnić i w ogóle. widocznie rozmowa z Tobą nie przynosi mu radości.

Gość rainbow_sun_17
ale wiem , że jest z typu nieśmiałych i niedoświadczonych w sprawach chłopak - dziewczyna

Gość rainbow_sun_17
pomoże ktoś ?