Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia85

Ciąża bez stosunku

Polecane posty

Gość zuzia85

Witam! Mam do was pytanie. Pierwszy okres miałam 16 października 2008r, drugi 27 stycznia 2009r. Teraz jest 13 marca 2009, czekam na następny, a tu nic. Chciałam więc zapytać, czy to możliwe, że jestem w ciąży, ponieważ 24 stycznia i 16 marca byłam u swojego chłopaka. Nie uprawialiśmy seksu, tylko on wkładał mi palce do pochwy. (przepraszam jeśli niezręcznie to zabrzmiało, ale takimi słowami najprościej mi to opisać) i chciałam zapytać, czy to możliwe, że jestem w ciąży skoro jestem dziewicą, a on nie miał wytrysku? błagam o odpowiedź. Chciałam jeszcze zapytać jakie są objawy ciąży. I bardzo proszę o konkretne wypowiedzi, a nie takie głupi, przez które tylko będę się denerwowała. Ile najdłużej spóźniał się wam okres?

Gość czy ty masz 24 lata
?

Gość sdfsdfsd
a mial czyste palce? Jezli mial w spermie to mogl to przeniesc do pochwy i moglo dojsc do zaplodnienia, Jesli mial czyste to bez obaw ;)

Gość gbhaasfgvds
kto was teraz edukuje? rexce opadają po prostu... to bardzo mozliwe ze jestes w ciazy, nie slyszalas nigdy o czyms takim? a moge zapytac ile masz lat?

Gość smiechotka
dziewczyno... dorosnij... to twoje pierwsze okresy wiec on bedzie ci sie spoznial bo jest nieregularny... dopiero po jakims roku, moze dluzej ci sie wyrowna:)

Gość zuzia85
Nie miał wytrysku, a kiedy pytałam czy się masturbuje, lub czy miał ostatnio wytrysk, to powiedział bez zawachania, że nie. Zresztą przed spotkaniem brał prysznic.

Gość smiechotka
napewno nie jestes w ciazy :D

Gość zuzia85
dziękuję bardzo :) a lat mam 16 :) nigdy nie rozmawiałam z nikim na takie tematy bo muszę przyznać, że jestem wstydliwa. Jedynie wiem to, co przeczytałam w internecie. A WDŻ w szkolę mam ze świętą katechetką w dodatku niezonatą więc chyba możecie sobie wyobrazić jak to wygląda.