Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto z Wa tez tak ma

KTO MI TO WYJAŚNI.....plis

Polecane posty

Gość kto z Wa tez tak ma

nie wiem czy to tylko przypadek, ale nie sadzę, bo za duza jest powtarzalność tego, zauważyłam,że rzeczy o których mówię/pomyslę (niekoniecznie dobre) w krótkim czasie dzieją się naprawdę,moze mi to ktos wyjaśnić

Kiedyś miałam tak, że jak pomyślałam, że moi rodzice się dawno nie kłócili, to najdalej 2 dni po tym dochodziło do kłótni :O. Koszmar :O

Gość kto z Wa tez tak ma
podam Wam przykłady -powiedziałam tak dla żartów ,że ona umrze na wiosne (choć nie było żadnych przesłanek do tego) i ta osoba zmarła w kwietniu ubiegłego roku - powiedziałam, ze pewien facet będzie się rozwodził (nic o nim nie wiedząc przez 10 lat), spotkałam go po tych 10 latach on mi mówi,że sie rozwodzi - powiedziałam,ze koleżanki córka ma wyrostek - po 3 dniach dowiedziałam się że miała operacje z powodu wyrostka najgorsze,że to te złe rzeczy się sprawdzają

Gość kto z Wa tez tak ma
oglądałam ten filmik, kurcze ale to jest dziwne, ja czasami po prostu zmyślam różne rzeczy komuś a one dzieją się naprawdę

Gość kto z Wa tez tak ma
juz wczesniej miałam z nim styczność, tylko weszłam na linka czy to jest to samo :)

Gość uwazaj bo ktos moze
pomyslec cos podobnego o Tobie i to tez sie stanie. nie tworz komus zycia, tworz je sobie. innym daj spokoj i spraw, zeby to oni mogli kierowac nim. 🖐️

Gość kto z Wa tez tak ma
chodzi oto,że poniekąd każda z sytuacji ma w jakiś sposób związek ze mną