Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojujojojoojojojoj

KOMORNIK - problem

Polecane posty

Gość ojujojojoojojojoj

dzisiaj dostałem pismood komornika. nie odebrałem tego tylko szybko wyczyścilem konta i całą kasę mam teraz na chacie. bryka jest na brata, ale mieszkanie na mnie. dochodów oficjalnych nie wykazuje. co mi może zająć komornik ?.

Gość a ile masz długu
?

Gość uubvvvgvvvvvv
pensje ci zajmie

Gość skksks
Sprzęty w mieszkaniu, na przykład. Swoją drogą, życzę żeby ci zajął co się da. Nie mam litości dla takich gnojów jak ty.

Gość ojujojojoojojojoj
nie wiem. ostatnie długi spłaciłem ok. 10 lat temu i był spokój. jak mi listonosz przyniósł ten list to sie mało nie zesrałem.

Gość a ile masz długu
skoro spłaciłeś długi, to czego się boisz? Może jakiegoś mandatu nie zapłaciłeś?

Gość uubvvvgvvvvvv
skksks, a ty co popaprancu dlaczego uwazasz ze jesli ktos ma komornika to gnojek?

Gość ojujojojoojojojoj
no własnie nie. zero kredytów czy rat. mandatów grzywien itp. prywatnie też nic nie jestem nikomu winien.

Gość refze
najlepiej sie dogadaj z komornikiem polubownie i sam splacaj a komornika moze miec kazdy np wiele osob ktore chcialy miec firme sie wpakowalo w bagno w tym glupim kraju

Gość a ile masz długu
to dlaczego nie odebrałeś tego listu?

Gość ttteztettz
komornik pisze o co chodzi i o jaka kwote a oni maja 10 lat i zawsze sobie na koniec o tym przypominaja a komornika moze miec kazdy kto wzial kredyt i jak stracil prace to musial jesc a nie kredyt splacac bo baki wcale nie ida na reke

Gość ojujojojoojojojoj
no a tak aegzekucja komornika jak wyglada ?. przychodzi np: kilka typów i wynoszą z chaty jakieś rzeczy ?. bo jak tak to wezne paru kolo i nie będzie egzekucji.

Gość skksks
Bo długi, matole, należy spłacać, a nie przepisywać samochód na brata i czyścić konta. Gardzę takimi kombinatorami i krętaczami jak ty, nie potrafiącymi brać odpowiedzialności za własne czyny.

Gość ttteztettz
Chyba pierdolisz cos koles i podpuszczasz za duzo filmow ogladasz bo komornik sie dogaduje

Gość skksks
Taaaak, wyczyść mieszkanie, ze swoimi kolo w dresach, a najlepiej ukrywaj sie na jakieś melinie.

Gość ttteztettz
sksks zeby ciebie to kiedys nie spotkalo idioto

Gość skksks
Komornik się dogaduje, jak ma z kim. A nie z taką trzęsidupą.

Gość skksks
Robienie długów, matole, nie "spotyka", to nie jest dopust boży ani gradobicie. To jest coś, co robisz świadomie, tyle że nieodpowiedzialnie, a inni potem za ciebie płacą.

Gość a może podżyrowałeś komuś
kredyt?

dla mnie to dziwne ze wiesz ze nie masz dlugow nikomu nic nie wisisz a jak dostales pismo od komornika to pierwsze co zrobiles to wyczysciles konto.Na poczcie i tak zrobili na fiszce adnotacje ze odmowiles odbioru pisma co jest jednoznaczne w takich sytuacjach ze wiesz o co chodzi. Komornik moze zajac wszystkie nieruchomosci jakie sa twoja wlasnoscia,a potem wystawi je na licytacje by je spieniezyc i z tego zaspokoic roszczenia wierzyciela.Moze jak wczesniej miales dlug to splaciles tylko sam dlug a nie splaciles narosnietych odsetek od dlugu.lepiej idz do komornika i tak jak ktos juz ci radzil mozesz podjac probe dogadania sie .