Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jestem samotna i szukam kogos do rozmowy...

Polecane posty

Gość alinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jestem samotna i szukam przyjaciela.Jestem typowym Wodnikiem i mam artystyczna dusze. Z checia porozmawiam z mila osoba (osobami) :) Uprzedzam ze oferty seksualne beda ignorowane . :)

Gość kołowrotek
jaki artyzm lubisz?

Gość wodniczka szuwarka
🖐️

Gość jkdxcjv
alinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa widocznie nie znasz znaczenia słowa przyjaciel :-)

Gość jedna taka wodniczka
🖐️ Niemożliwe, wodniki bywają samotne?

Gość Essen
Wiele wodników jest samotnych , ponieważ 80% ludzi spod tego znaku ma zdradę we krwi..

Gość a ja powiem....
wodniki to osoby, tkóre sa bardzo lubiane przez ludzi, mają dużo znajomych, ale czasem mają 'doły" kiedy mają dośc lduzi, dośc swoich znajomych. Przynajmniej tak mi sie wydaje :)

Wodniki mają zdradę we krwi? Nie wiem czy to prawda, ale faktem jest, że cenią sobie wolność. Tylko, że nijak się to ma do samotności w rozumieniu autorki, bo nie mając stałego partnera niekoniecznie trzeba być samotnym i nie mieć z kim pogadać... A tak na marginesie wodnik to najwspanialszy znak w całym zodiaku :)

Gość alinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mozna byc samotnym w tlumie.czytam Wasze opinie na temat Wodnikow.Najbardziej "zatrzymal" mnie Essen.Prosze powiedziec czy mozna miec zdrade we krwi, czy tez to, ze ludzie sie zdradzaja jest podyktowane innymi pobudkami?

Czy uważasz, że skłonność do zdrady jest wrodzona? Nie znam się na genetyce, ale nie wydaje mi się. Zresztą charakterystyka znaku to jest dość duża generalizacji i przecież nie można tego traktować jako pewnika, a dane procentowe to już na pewno są na wyrost. :) Faktem jest, że wodniki, przynajmniej te które znam są niezależne, nie znoszą kontroli, itd., co jednak nie oznacza, że są skłonne do zdrady.

Gość biała łezka w oku
a ja tez jestem wodnikiem i nie zgadzam się co do tej zdrady we krwi... BZDURA!! Wodnik, jak sie zakocha to na amen, jest lojalny aż do bólu. Jeśli czuje, że to nie to, mówi o tym wprost i odchodzi. Wodnik to inaczej wolność, samodzielność i towarzyskość. Czuje nieprzeparta potrzebe kochania, ale szybko się nudzi. Nie cierpi zdrady i sam by tego niezrobił Przynajmniej jesli chodzi o mnie

Gość wodniczka szuwarka
wszystko sie zgadza kobietki, kazdy opis:) a co do wypowiedzi essen - wodniki sa pieknymi ludzmi, adoratorow mamy multum, wiec i zdrady maga sie zdarzac.:P:P:P

Gość woodniczka
samo pojęcie "mieć coś we krwi" to raczej przenośnia, zdrady we krwi pewnie nikt z nas nie ma ,raczej skłonności do zdrady niektórzy posiadają, ale to chyba niezależnie od znaku zodiaku :)

:) Może nie tyle zdrady co częste zmienianie partnerów... :D chociaż jak wodnik znajdzie kogoś, kto nie będzie go ograniczał to jest wierny, wiem po sobie...

ja jestem wodnikiem i chętnie pogadam :) ale samotny raczej nie jestem więc.... jednak lubię rozmawiać z ludźmi i poznawać nowe osoby :)

jedna taka wodniczka, zgadzam się w 100%. nie damy się ograniczać - przynajmniej ja tak mam. chodzę własnymi drogami, nikogo nie słucham... ale kocham mocno :)