Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

test the best

Polki są ładne..

Polecane posty

obserwując tochę własnymi oczami świat śmiem twierdzić, iż nasze polki są najłedniejszymi kobietami.. ;) tutaj tylko można oko nimi cieszyć, nie zdarzyło mi się poza granicami zobaczyć zniewalająco ładnej kobiety, takiej pod którymi kolana same się gną.. a ja wczoraj zrobułem tylko głupi wypad do tesco o dłuższej nieobecności i nie mogłem oderwać od coniektórych oczu..jak mi brakowało Naszych Pań.. :) zwłaszcza jedna zwróciła moją uwagę...ach.. zajebiaszcza z takim leszczem chodziła..taki ni mi, ni masło.. :o moje marzenie..

No i owszem. Też zauważyłam, że jak jestem za granicą, to obcokrajowce zwracają na mnie uwagę większą, niż na swoje rodaczki. Nie ma to ja słowiańska uroda;)

Gość deutsche antyvirusen
kolejny prawiczek co myśli że skoro tu jest całe mnóstwo przeciętnych kobiet to którąś mu się uda "wyrwać":o

Gość gnvc vc
masz racje, polki są ładne...ale nic wiecej tak duzo przecietnych i niewyjsciowych twarzy jak tutaj nigdzie indziej nie znajdziesz..nie mówiac o mężczyznach, bo to juz kompletna porazka

Gość ja bym dziabnąl jakiegoś
jak twarz może być ładna ale nie wyjściowa ?

Gość bardzo dziekujemy
Polka :)

Gość fffffy
Jasne,że są ładne,a ci co twierdzą inaczej to albo nigdy nie byli za granicami kraju albo mają straszne kompleksy.

Gość real real
http:www.youtube.com/watch?v=z-ibu8oB1UA te też ładne

Gość luzak gepard chester
To zależy od podejścia. Z tego co widzę to wg większości ludzi to że dziewczyna nie jest rażąco brzydka to już oznacza że jest ładna... :D A prawda jest taka że w każdym kraju są kobiety piękne, brzydkie, i całe mnóstwo przeciętnych ;)

Gość jaaaasne
jasne podobnie jest z facetami.

Gość shinee
Nawiązując do wypowiedzi Ankesenamon obcokrajowca pociąga to co nie znane czyli np. słowiańska uroda w krajach takich jak Włochy czy Hiszpania. Nie ma co generalizować. A co do Polek to różnie to bywa można znalezć prawdziwe perełki jak i te przeciętne

Gość alojzyy
jedne ładne drugie brzydkie... jak wszedzie na świecie;)