Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latek dziwny

Mam zapędy gejowskie...

Polecane posty

Gość cindy loo
gdy poznajesz jakąś dziewczynę nie idealizujesz jej na początku, a po czasie nie zaczynasz zauważać w niej różnych(mniejszych/większych) wad? przede wszystkim chcę Ci powiedzieć, że bardzo Cię szanuję za postawę, oraz podziwiam. ;) są ludzie, którzy się nie zakochują ani od pierwszego wejrzenia, ani nie mają jakichś miłosnych uniesień, ogólnie ale podobają im się dziewczyny. ;) nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale możesz być pewien, że spotkasz tak niezwykłą dziewczynę, która Cię oczaruje, że stracisz dla niej głowę. ;) na pewno się zakochasz :D - Twoje dziwne fantazje są do zaakceptowania ;p ;) niektórzy faceci marzą o seksie grupowym, analnym z kilkoma facetami, wyobrażają sobie, że ssą innemu, chociaż wcale nie są gejami, mają nawet żony i dzieci i nigdy w życiu nie wprowadziliby tych fantazji w życie. nie przejmuj się, naprawdę nie ma czym. ;) po prostu jesteś wrażliwy i masz sumienie - to jest bardzo cenne i wartościowe. :) z jakiego województwa jesteś? :D

Gość 20latek dziwny
Nie poznaję dziewczyn inaczej niż na stopie koleżeńskiej. Miałem jedną dziewczynę, tak jak pisałem. Ale jest tak jak mówisz, że idealizuje się je zawsze. Nie sądzę, że znajdę, mimo, ze podobam się kobietom. Co najmniej raz na dzień zauważę dziewczynę, która się na mnie patrzy/przygląda/gapi. Pracuję nad sobą i mimo, że w głębi duszy jestem wrażliwy i nieśmiały to w rzeczwistości na zewnątrz robię się coraz pewniejszy siebie. Lubię się zachowywac tak, żeby być zauważanym przez dziewczyny. Pracuję nad sobą i jestem coraz bardziej wyluzowany. Mimo to nadal nie potrafię podejść do dziewczyny samemu mimo, że nie wstydzę się rozmowy z kobietami. Chcę tak bardzo się zakochać, ale jednocześnie nie potrafię. Nie umiem się nawet zauroczyć. Mam chyba duże wymagania... A te fantazje nie są jakieś nagminne. Czasami sobie tak pomyślę. Ostatnio w ogóle nawet się nie masturbuję, bo nie mam ochoty. Przeżywam jakiś kryzys... Województwo kujawsko-pomorskie ;)

Gość cindy loo
myślę, że masz jakieś niewielkie problemy emocjonalne, albo psychiczne - dużo ludzi tak ma, to nic groźnego. wystarczy, że pójdziesz do psychologa (najlepiej do tego z NFZ za pierwszym razem) i poprosisz o konsultację jesli chodzi o Twoje relacje z kobietami. ;) myślę, że specjalista dobrze Ci to wyjaśni i pomoże rozwiązać Twój problem. :) ja mam zaledwie 19 lat, także nie udzielę fachowej pomocy, jednak wiem, ze niektórzy psychologowie bywają bardzo skuteczni, pomagają spojrzeć na jakąś sprawę z innej strony, cudzymi oczami, przedstawić sytuację w innym świetle i nalgle Cię oświeca i rozumiesz! :D spróbuj, wizyta na pewno nie zaszkodzi. :)

Gość kochany...
nie można niczego na siłę, uczucia przychodzą same :P taka jest prawda, że pojawią się wtedy gdy najmniej się ich będziesz spodziewał !

Gość 20latek dziwny
Ale ile mam czekać? Mam już 20 lat... niektórzy mieli juz wiele dziewczyn w tym wieku, a ja czuję, że życie mi ucieka... chciałbym spróbować seksu, nie mam jak.

Gość cindy loo
- nie rozumiem, czym się przejmujesz. ;) nie patrz na innych - oni zaspakajają swoje potrzeby, jak zwierzątka, instynktownie. znajdziesz odpowiednią dziewczynę i z nią będziesz to miał - i to może być za rok, lub dwa - warto czekać. ;) jednak polecam wizytę u psychologa, myslę, ze bardzo Ci pomoże. :)