Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa Mama i On

Kg po ciązy

Polecane posty

Gość Nowa Mama i On

Mam 27 lat miesiąc temu urodziłam pierwszego syna przed ciążą ważyłam 45kg teraz po tych 10 miesiącach ważę 82kg mam 163cm i czuje się fatalnie zawsze nosiłam rozmiar XS a teraz XL Moja siostra schudła z 83kg do 47 czyli (36kg) w miesiąc męczyła się niemiłosiernie, nic nie jadła pila wodę jadła l-karnityne i ćwiczyła po godzinę dziennie na steperze i do tego brzuszki itp. ale ona miała wtedy 16 lat wiec inny metabolizm. Zastanawiam się czy nie spróbować takiej głodówki (nie karmie piersią wiec nie zaszkodzi dziecku) Czy któraś z was odchudzała się aż tak drastycznie ? Jak ta to jakie efekty i samopoczucie ?

Gość vodkatini
36kg W MIESIAC??? bez jaj, to jest fizycznie niemozliwe, nawet na glodowce.

Gość nie uwierzę że w ciąży
przytyłaś 40 kg. To raczej niemożliwe

Gość Nowa Mama i On
Niestety możliwe przez ciąze nie oszczedzałam sobie jadlam wszystko co chcialam a do tego odbil sie na mnie moj niezdrowy nawyk czyli slodycza. Nigdy nie miałam problemu z waga wiec duzo jadłam tłustego slodkiego i slonego teraz po ciązy sie to na mnie odbiło vodkatini - uwierz możliwe pewnie gdyby mi to powiedziala obca tez bym nie uwierzyla ale to moja siostra i widzialam jak sie katowała i chudła

Gość odradzam tak drastyczne
metody. Powod- zostanie ci na brzuchu obwisła skóra... Niestety poza metabolizmem z wiekiem skóra traci jędrność, tym bardziej po ciąży... Jeśli bedziesz się odchudzała drastycznie to będziesz szczupła prędzej czy póxniej ale twoje cialo dalej będzie wstrętne. Nie mówiąc juz o tym, że przy dziecku potrzebujesz dużo siły. Zacznij chodzić na siłownie i basen, może saune-to skonsultuj np z lekarzem bo nie każdy może. Masuj się mocno pod prysznicem. No i przejdx na jakąś dietę ale nie dratyczne głowdówki, tylko zdrowe warzywa, owoce, zero słodyczy, ogranicz tłuszcze nasycone na korzyć nienasyconych. No i powodzenia.