Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora B

Czy reagować kiedy moj facet chwali urode innych dziewczyn? pytanie do KOBIET.

Polecane posty

Gość Eleonora B

mnie to bardzo uraza ale nie wyrazilam jeszcze tego, bo uwazam ze 1. nie moge pokazac ze sie przejmuje 2. nie moge okazac slabosci tyle ze problem w tym ze on za kazdym razem mowi o innych kobietach, z telewizji , z czasow szkolnych..., o moich kolezankach co mam zrobic? czy dusic w sobie żal? bo moze jesli nawet powiem to nie zmieni to jego zachowania poradzcie :(

Gość mb lkbl
a co to do choooja ma być? on jest bradem pitem że sobie tak pozwala? olej go sikiem prostym bo się wpędzisz w kompleksy, rzuc go bo t jakis palant ! a jeśli jestes taka beznadziejna że chcesz znim być dalej to zacznij sie zachwycac innymi facetami, ich tyłkami, siła itd zobaczymy jaki będzie podjarany tym że masz kisiel w gaciach na widok innych

Gość m............................w
porozmawiaj z nim na ten temat, że sprawia ci to przykrość, jak mu na tobie zależy to postara się kontrolować. rozmowa naprawdę pomaga, jeśli oczywiście nie trafiło się na totalnego palanta:))

Gość ejsido
gierki-srerki :O "nie moge okazac slabosci" to co to? twoj facet, czy przeciwnik, rywal jakis? :O nie przesadzaj, jak ci przeszkadza, to komentuj, jak nie przeszkadza, to nie komentuj. lepiej byc szczerym chyba, niz sie bawic w stroszenie piorek na pokaz, a pozniej wkurwiac sie w domu i wyc w poduszke. .

następnym razem jak zobaczysz jakiegoś fajnego gościa to zacznij też chwalić jego urodę. Tylko żeby nie wyszło to tak że robisz to specjalnie żeby sie odegrać na nim...

Gość Eleonora B
co do pierwszego postu brzydala, niskiego (ps.fajnie sie oceniasz , nie ma co) nie jestem miss swiata ale wiem ze jestem atrakcyjna poza tym NIE UMIESZ CZYTAC? pytanie tylko do kobiet. wiec Ciebie zignoruje a co do innych osob - dziekie za odpwiedzi i tak - faktycznie kiedy ja w "zemscie" zaczelam chwalic facetow (znanych aktorów) to byl wkurzony :D

nie wydaje mi się, żeby jej pomogło to, że ona zacznie komentować innych facetów. facet się zdenerwuje, ale nie zajarzy o co chodzi. lepiej powiedzieć wprost o co chodzi.

Gość Eleonora B
tak - jesli facetowi zalezy to powinien sie kontrolowac

Gość Eleonora B
tez prawda facet sie wkurzyl ze pochwalilam innego ale nie skojarzyl tego z faktem ze sam tak non stop mowi "o, ta jaka odwalona!" albo : "ładna, ale pewnie pusta"

mężczyźni są ogólnie mało domyślni. niestety musiałam dojść do tego wniosku na własnych błędach, teraz tego nie robię i jest dużo lepiej. mniej nerwów poprostu.

Gość Eleonora B
m...........w tez to zauwazylam :o facetowi trzeba pokazac , powiedziec drukowanymi literami co ma zrobic i jak. tylko ze ja nie umiem...boje sie odkryc swoich obaw juz kiedys ktos mnie skrzywdzil i nie chce aby sie to powtorzylo coraz czesciej mysle zeby go zostawic wlasnie przez to...wiecie, komplementowanie innych kobiet ja wiem przeciez ze jest duzo ladnych kobiet , ale po co on mnie ma to mowic? moze spojrzec i tyle, a slowa mnie rania

Gość ooo nastepna glupia
kiedy tak sie zachowuje to znaczy, ze totalnie ma cie w dupie. jest cale mnostwo niedojrzalych facetow i to nie Twoja wina. Ty mozesz byc w porzadku ale on jest slaby psychicznie dlatego probuje Cie zaszczuc, zebys nosila w sobie poczucie winy, ze jestes gorsza niz jestes. tez bylam kiedys z kims takim i wiem, co pisze. on sam pil, mial srednie wyksztalcenie, byl przecietny pod kazdym wzgledem ale popelnialam ten sam blad co Ty teraz, kochalam, plakalam po cichu i chcialam z nim byc. az za ktoryms z kolei razem takiego upadlania, powiedzialam dosc. nie musze byc z nim, moge byc bez niego. do dzisiaj nie zaluje tej decyzji. to co zrobilam, odchodzac bylo najlepszym wyjsciem. od dwoch lat jestem z czlowiekiem, ktory kocha mnie i szanuje. tego Ci zycze - zostaw debila po to, zeby odszukal Cie ten wlasciwy dla Ciebie mezczyzna. pozdrawiam

Gość Eleonora B
o, nastepna głupia madre slowa..i dosadne...sama wiesz jak ciezko zostawic ale moze to by zlikwidowalo moj bol wiem ze sa faceci ktorzy nie mowia caly czas o innych laskach ..a ten taki jest , niedojrzaly.

Gość 7777 666 997 69 01 33
Spokojnie warzywka . . . na co te umizgi i swary l00pie (wszyscy i tak skonczymy z z00pie).

Gość ooo nastepna glupia
te numer telefonu - do garow, marsz! :P

porozmawiaj z nim, może on ma poprostu taki sposób bycia. mój ex np. abym się nie nudziła w czasie jazdy samochodem opowiadał mi co ciekawego mozna zobaczyć w okolicy. a zaczynał słowami "kiedyś spędziłem tu sporo czasu z taką jedna koleżanką..." :))

Gość 7777 666 997 69 01 33
eeee tam numer! sam se bigos gotuje! nie jeden gar spalilem ]

Gość ooo nastepna glupia
m...w - zadziwiajace jak ten "sposob jego bycia" wplynal na Twoja tolerancje dla takich obwiesi :)

Gość ale dajecie rady
Moim zdaniem powinnaś go zdemaskować robi tak po prostu żebyś poczuła się zazdrosna. Dziwne to jest ale niektórzy mężczyźni lubią dołować swoje partnerki bo wtedy sami czują się pewniej tak jakby chcieli pokazać "Ty się mała o mnie staraj bo możesz mnie stracić". Najlepiej jest takiego chamka zdemaskować i zapytać go wprost czy tak strasznie potrzebuje wzbudzać twoją zazdrość i (koniecznie) dodać czy uważa że mu to wychodzi. Jak się zacznie wykręcać to się spokojnie spytać czy nie pomylił Cię z którymś kumplem bo dziwne jest takie wychwalanie urody jakieś dziewczyny swojej kobiecie i zobaczyć co odpowie. Jak jest mądry następnym razem się opanuje.

no nie całkiem. wcale tego nie akceptowałam, powiedziałam mu że sobie tego nie życzę i miałam spokój:))

Gość tyrlityrli
heh wiesz co nie jest źle :) Ja usłyszałam od faceta na samym początku związku, że nie mam się co porównywać do jego koleżanki z urody (nie dorastam jej do pięt) Jakoś żyję ;) Długo miałam żal o to Ale..... po 2 latach powiedział mi, że zrobił to celowo (bo byłam zarozumiała) i nie chciał żebym czuła się za pewna (bo bał się, że szybko się nim znudzę). Więc - pogadaj szczerze, o ile rzeczywiście Ci zależy na nim :)

Gość Eleonora B
tyrli trli Ty wiesz co? ?? oswiecilas mnie ! moze o to chodzi...