Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinnek

Drogie Panie czy spogladacie na kolegow z pracy ?

Polecane posty

Gość Marcinnek

hey, Drogie Panie, Koleżanki na co zwracacie uwagę na swoich kolegów w pracy co was kręci. Sposób bycia, ubiór, to jak się wyraża, zarys penisa w spodniach, a może coś jeszcze innego ?. Uprzejmie proszę o wasze opinie.

Gość kinga ddddd
mnie najbardziej interesuje jakim jezdzi samochodem, to duzo mowi o facecie

Gość Marcinnek
kinga ddddd nie ma regoly. Auto moze jedynie swiadzyc o tym jak jest bogaty albo podatny na mode i trady meskie ;P. Mi chodzi o to na co kobiety patrza..........

Gość oNaKrk
hmmm... na co ja zwracam uwagę>??? na sposób bycia, to w jaki sposób mówi i \"co\" mówi....ostatnio zwróciłam szczególną uwagę na jednego :D taki mały flircik jest przyjemny, aż się chce pracować :)))

Gość kinga ddddd
jak auto jest fajne i zadbane w środku to znaczy ze o kobietę tez taki potrafi zadbać i nie będzie mu szkoda kasy na prezenty :) jak facet jeździ jakimś sprowadzonym trupem to nie ma szans...

Gość oNaKrk
wyczuwam materializm....hehe autko musi być czyste - nie wiaomo kiedy się przyda i do czego :D

Gość Ups...........................
Ja kiedyś przyglądałam się ich tyłkom i tylko jeden był ładny ale ten chłopak zauważył że się przyglądam jego tyłkowi i co gorsza zapytał się mnie dlaczego gapię się na jego tyłek, próbowałam udawać że coś mu się wydawało ale w końcu przyznałam mu że ma całkiem, całkiem tyłeczek. :-)