Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

kto mnie przytuli?

Polecane posty

SZCZERZE......nie kłamię ....nikt nie wiedział o ciąży ale urodziłam dałam radę pokochałam....i tak juz starszy syn ma prawie 13 lat a ja troskę na twarzy i walkę o lepsze jutro

Gość oslicaa
narazie medycy tak mowia....choc ja im nie wierze do konca i licze na jakas nadzieje, cud....nie wiem jak to nazwac, naprawde bardzo bym chciala

Gość przytule cie i zerzne
ok????

Gość oslicaa
mam 27 lat

rozumiem,ze jeszcze nie masz dzieci wiesz ja wierze,ze wszystko co nas spotyka ma sens tak jak zostalam mama w liceum wierze,ze uda Ci sie-brzmi glupio wierze,ze bedziesz miala kogo kochac bezgranicznie:)

brzydula30.........dziecko daje taką dziwną siłę aby działać czyli pracować robic tak aby czuło sie bezpiecznie ..stwarza dużą odpowiedzilność...sama nie wiem jak dałam radę ale dałam jakiś takiś charakter :) a dodam że mam prawie 30 lat i wiele do zrobienia ale ciężko do zdobycia...ale i mam swoje załamania nieraz wielkie ...długi temat...ja bez nich nie jadłabym i nie piła ..ale zaznaczam że nie są rozpieszczone piszę o swoich uczuciach

Gość oslicaa
Jesli znajde swoja druga polowke i mimo staran dalej nie da rady... to pewnie zaadoptuje jakiego szkraba, bo kocham dzieci

Antii dziecko to cos niesamowitego:0 Czasem jak mi jest smutno to mysle ,ze zle juz mialam:) Gdy bylam w ciazy,glaskalam sie po brzuch i mowilam-gdy bedzie nas dwoje to damy rade bo we dwojke jest latwiej Glupie ale sie nie mylilam:) Antii podziwiam Cie naprawde:)

Gość oslicaa
Chyba sie napije...chyba musz :(

rozumiem cie ....ja nie chciałam mieć nigdy dzieci taka byłam dopóki nie położyli mi dziecko po porodzie na piersi --cały świat mi się przewrócił ---myśl że tak ma być i doczekasz się swojego dziecka ...wiem niesprawiedliwe jedni nie chcą a mają drudzy poragną a nie mogą...możesz zobaczysz przyjdzie ten czas nagle napewno..:) przyjdzie.....ps.moja kumpela 3 lata się starał a jak zaczęła brać tabletki na niedoczynność tarczycy po 2 tyg.już była w ciąży...wiem każdy organizm jest inny ale znajdziesz ten złoty środek

Gość oslicaa
nie mam problemu z alkoholem ale jakos tak sie zasmucial,a lampka wina chyba nie zaszkodzi, na te smutki faceci to swinie

:) :) :) ja właśnie piję winko własnej roboty bo wiem że nie zasnę szybko mam problemy ze snem od ok miesiąca...i tak siedzę nieraz na kafe...czytam nie udzielam się a dziś jakos tak wyczułam dobre kobiety do rozmowy i poszło.................

Gość oslicaa
bo nie ma juz takich co by przytulili, dali oparcie , cieplo i stabilizacje, ciagle trafiam tylko na niedojrzalych facetow

a tam świnie jeden świnia Ci się trafi i już całe plemie złe.

Gość oslicaa
wlasnie zeby to byl tylko jeden to bym przezyla to jakos, ale nie byl jeden

i przez to mamy tego doła i przez to kształtujemy swoje indywidualne podejście do facetów ....wierzymy w cos a jednak nie to :( faceci

Gość wojt
ojj tam jedna jaskółka wiosny nie czyni... Swoją drogą to przykre, że odmienny światopogląd paru dupków wywołuje w kobietach wstręt przed nowymi znajomościami.

Gość oslicaa
ja czekalam az sie zmieni raz drugi ile mozna

Gość oslicaa
wojt ja nie mam wstretu przed nowymi znajomosciami ja bym nawet chciala ale sie boje troszke

Gość wojt
". Reagujesz jak delfin, który boi się wszystkich ludzi, gdyż skrzywdził go jeden kłusownik. Gdybyś miała sobie wyobrazić ciepły i pełen miłości dom, który godnie prowadzisz wraz z kochającym mężem, a Ty czujesz się najszczęśliwszą osobą na ziemi. To czy wtedy nie zastanawiałabyś się, co by było gdybyś wtedy nie zaryzykowała i nie zaufała losowi?

oj nie wywołuje :) jesteśmy pełne nadziei że zjawi się wkońcu ten ktoś z tym czymś ...my kobietki jesteśmy silne pełne nadziei ale bardzo szybko potrafimy się zniechęcić ....jesteśmy chętne na nowe znajomości czy nowe jutro ale juz po doświadczeniach bardziej ostrożne i uważne ....tak mają kobity doświadczone ale i czujące.....:)

Gość oslicaa
czyli mam zaufac losowi hmm no moze w sumie nie wiem tak pieknie to napisane ...dom, mąż musze sie zastanowic

Gość oslicaa
tylko gdzie ci mezczyzni ....gdzie te chlopy???????????????????????

wojt..........aż się zamarzyłam ....jestem tak ciężka że to co ty piszesz to marzenia niespełnione...niewyobrażalne....MARZENIA BYCIA SZCZĘŚLIWYM