Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkkkaaa

Chcialam napisać że jestem szczęśliwa

Polecane posty

Gość Agnieszkkkaaa

Jakiś rok temu pisalam na kafe załamana. Mialam 29 lat i własnie zakonczylam poważny związek. Bardzo kochalam tamtego faceta, planowaliśmy ślub, myślalam że nie podniose się po tym rozstaniu. Nie wierzylam że w tym wieku spotkam jeszcze kogoś, wydawało mi się to nieosiągalnym marzeniem. Jakiś czas po tym wpisie poznalam D, i sama nie wierzę swojemu szczęściu. Jest cudowny, jest wspanialy, jest och i ach! ;) Dba o mnie jak żaden facet przed nim. Teraz sobie myślę że dobrze że z tamtym się rozstalam, uwazam że mial gorszy charakter od tego. Jestem znów szczęsliwa i zakochana. Mając 30 lat też mozna dopiero rozpocząć życie.

Gość no i bardzo dobrze
powodzenia!

Gość zochnaaa
a ja jestem nieszczesliwa i zalamana rozstalam sie z facetem i nie wierze juz w milosc i ze na swiecie sa jeszcze pozadni faceci do wziecia

Gość ja tak
Gratulacje! :D

Gość Agnieszkkkaaa
no właśnie ja też tak myślalam :) Czasami mam ochotę się uszczypnąć by sprawdzić czy mi się to nie śni. Kurde, on jest taki fantastyczny!! :D Nie żałuję niczego, tamtego rozstania też nie. To musialo się stać, bo inaczej nie poznalabym D.

" Nie , d**a to by było małe "d" a ona poznała duże ,więc Prawiczku powinniśmy cieszyć sie razem z nią i nieść w świat radosną nowinę,że każdy z nas spotka swoją połówkę." Moża ma wielką dupę, dlatego z wielkiego D pisała? :classic_cool:🖐️ Taaa, a za parę miesięcy założy temat. "Facet mnie zdradził, czemu faceci to swinie?" 😴:classic_cool:🖐️

Gość miło czytać

Gość la femme .
gratulacje ! przywracasz wiarę :)))