Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angielska herbata

znalazłem własnie na Nk dziewczynę która...

Polecane posty

Jakis czas temu mieszkałem w Angli .Wynajmowałem pokuj kuplowi i jego dziewczynie ale po 3 misiącach nie wytrzymałem bo od switu do nocy pili a ja z żoną mamy 2 dzieci i nie chcielismy by to ogladały.Mało tego ta panna zaszła wciażę i w niej piła :o jak się okazało potem dziecko nie było mojego kumpla :o ale on juz był z nia po slubie w czasie tych ich popijaw wywalilismy ich z domu dajac 400f ale ta panna nam bruździła robila głuche telefonyod switu do switu obgadywała nas do znajomych i w angli i w polsce :o nie wspomne juz o tym że ukradła nam kase i troche rzeczy z domu:o I dzisiaj się na nia natknełem przypadkowo na NK . Powiem wam ze az mnie skręca by jej dopiec choc do msciwych sie nie zaliczam :o Nie wiem co robić ???a wy co radzicie???

Gość ..................sesese
życie.........

Gość pizduncia
olac

Gość ja znalazlam na n-k
faceta, ktory mnie oszukal i jest mi winien pieniadze, w ogole totalna swinia. Chcialabym mu dopiec, ale wiem,ze jako swinia moze posunac sie do jeszcze wiekszego swinswa, chyba splune tylko, brzydzi mnie i tyle.

Gość xlopopopo
Witam ja bym nie miała srupułów !!!na miejscu twoim i żony bym jej taki numer wycieła aby się wstydziła :) Może wklej jej foto z opisikiem jako komen. kazdemu z jej znajomych dopiero się ze wstydu spali :) jak zrobisz to w srodku nocy to nim kliknie w komp to większosc juz rano przeczyta :) ŻYCZĘ POWODZENIA

Gość ja znalazlam na n-k
ten facet chwali sie swoja firma o ktorej wiem, ze jest oszukancza, wlasciwie powinnam przestrzec innych...

Gość angie777
Nie rób nic. Po prostu olej ją

HIHIHII dobre stym opisikiem na NK:D Powiem wam że tyle przykrosci nas spotkało z jej strony że aż nie chę pisac bo tacy ludzie jak ona to chyba sie trafia tylko 1 egzeplasz na miljardy ludzi na ziemi :(

Gość angie777
No i co? Zniżysz się do jej poziomu ? Ona robiła świnstwa to i Ty będziesz robił?

" jak zrobisz to w srodku nocy to nim kliknie w komp to większosc juz rano przeczyta " a ona wtedy złoży doniesienie o zniesławieniu... policja namierzy autorkę i przegra sprawę w sądzie. jużbyły z nk takie przypadki :P

Gość Kwiożercza modlicha
A ja bym sie znizyła do jej poziomu :D takich ludzi trzeba tempic :D czasem taka zemsta to odrobina satysfakcji na serce że chociasz chwilkę cierpiała bo wierze że przy tych numerach co zrobiła ANGIELSKIEJ HERBACIE to był by mały pikuś :D Numer z nk swietny ja bym działała na twojm miejscu :D