Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipciooooo

Czy jest ktos z gdanska?

Polecane posty

Gość hipciooooo

JAde w tygodniu na targi do gd.oliwy i chcialabym sie dowiedziec jak dotrzec z dworca glownego n aul.wita stwosza.lepiej bedzie tramwajem czy skm? i jakim numerem tramwaju i na ktorym przystanku mamy wysiasc;D pomoze ktos?;) __________________________________________ Jestem kobieta;)

Gość adasd
mom zdaniem najszybcie byłoby jezeli gdy jedziesz pociągiem to - wysiadasz na oliwie o musisz trochę podejść,,, wejdz na stronę www.trojmiasto.pl tam jest mapa i dokładna rozpiska autobusów i trajtków

Gość hipciooooo
no ej prosze;)

Gość hipciooooo
niestety rano nie mam pociagu bezposrednio do oliwy. to taniej bedzie mi skm jechac czy tramwajem? i jak patrzylam na mapke to na targi bede milala blizej od tramwaju smignac

Gość hipciooooo
jednak jest bezposredni do oliwy;) a wie ktos jak sie dostac od pociau na wita stwosza?

Gość -bluebird-
pewnie chodzi o jakies targi uniwersyteckie?? najlepiej wsiąść w kolejke SKM i wysiąść na stacji Gdańsk Przymorze-Uniwersytet,albo jak wolisz w Gd. Głównym wsiąść w tramwaj 6 lub 12 i wysiąść przy Kampusie Oliwa

jak bedziesz chciala jechac koeljka,to wysiadasz na Przymorzu,nie w Oliwie! Targi Akademia????jaki nr ulicy Wita Stwosza.jadac tramwajem z Gd.Gł.zaplacisz za bilet ulgowy 1.40, kolejka 1.95.

Gość hipciooo
nume ulicy to 55/57. i co mam robic? tramwaj czy skm?

jak wolisz,kolejka szybciej:)jeszcze raz: 1.tramwaj- wsiadasz w Gd.Gł w tramwaj 6 lub 12 i wysiadasz przy kampusie oliwa(po prawej stronie bedziesz widziala niebiesko-biale budynki),bilet ulgowy-1.40(jak kupujeszu motorniczego to 1.50) 2.kolejka-kupujesz bilet za 1.95,kasujesz,wsiadasz w SKM i wysiadasz na stacji Przymorze-Uniwersytet,przechodzisz na druga strone ulicy,mijasz McDonalda i jestes na miejscu

Gość Hipcioo
dziekuje ci goraco;**** a jakk wyjde z tramwaju to tez bede mila bliski do mc donalda? to bardzo wazne;)