Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladulinka

opalic sie bez slonca i solarium...

Polecane posty

Gość bladulinka

czesc kobietki, powiedzcie mi prosze jak uzyskac ladny kolor opalenizny bez promieni UV, uzywalam balsamu brazujacego gerniera i dove ale jak dla mnie odcien jest za bardzo pomaranczowy no i potem mam brudne reczniki, biala bielizne i podkoszulki (tzn tak do sprania ale jednak) samoopalacza nigdy nie uzywalam, nie wiem jakie daje efekty porazdzie cos kochane a i odpada opalanie natryskowe ze wzgledu na koszt

Gość martika1722
czesc.jezeli chcesz miec ladny kolor skory jedz i pij duzo soków marchwiowych, na efekt trzeba troch poczekac ale przy okazji dostarczysz organizmowi witamin;D a jezeli chcesz uzyc samoopalacza to muszisz bardzo dobrze go rozsmarowac by nie zostawic smug i plam.

Gość bladulinka
picie sokow marchwiowych (rowniez zazywanie tabletek z karotenem) przez dluzszy czas jest bardzo niekorzystne dla zdrowia (watroba) wiec z kubusiami ostroznie no a jak to jest z samoopalaczami? czy kolor "opalenizny" nie jest pomaranczowy? jak dlugo sie trzyma? ma ktos porownanie z balsamami brazujacymi??

Gość bladulinka

Gość martika1722
samoopalacze sa nie trwale, zmywaja sie po pewnym czasie. Bedziesz pomaranczowa...

Gość bladulinka
ale pewnie sa trwalsze od balsamow brazujacych, kurcze a z tym pomaranczem to lipa... a moze ma ktos swoj sprawdzony balsam/samoopalacz ktory da odcien lekkiej opalenizny a nie pomaranczu

Gość martika1722
ja osobisci nie slyszalam o czyms takim. Spróbuj poszukac czegos w necie.

Gość martika1722
wpisz cos w google

Gość martika1722
kiedys zrobilam sobie samoopalacz z herbaty.Jeżeli chcesz to napisze Ci jak go zrobic.

Gość bladulinka
no chetnie:) no i napisz jaki byl rezultat

Gość martika1722
wsyp do szklanki 3 czubate lyzki mocnej czarnej herbaty i zalej ja wrzatkiem. Schłodż ją i nalej do plastikowej btelki za spryskiwaczem. Nakładaj na sucha czysta skóre i pozostaw do wyschnięcie. ja nie mialam tej specjalnej buteleczki wiec wlalam to do zwyklej i bezposrednio lalam na reke i rozsmarywalam. efekt widac po kilku razach.

Gość martika1722
a kolor nóg mialam bardzo ladny, ale zmyl sie po pewnym czasie

Gość bladulinka
dziekuje bardzo na pewno sprobuje;) a stosowalas jeszcze na cos innego niz nogi?? a moze wiesz jeszcze jakie substancje zawarte sa w tej herbacie?? na pewno teofilina, kofeina antyoksydanty, jakies barwniki ale jakie?

Gość martika1722
nie mam pojęcia. mialam zamiar posmarowac tez rece ale nie zdazylam, bo po tygodniu ten wyciag zapsol sie. nie przyjemnie pachnial

Gość martika1722
jezeli masz mozliwosc to smaruj sie tym kilka raz dziennie. tylko pozniej cialo pachnie mocno herbata przez kilka godzin:D

Gość bladulinka
mysle ze nie byloby problemem przygotowywanie go na nowo przed uzyciem, bo w sumie to nawet po 2 dniach nie wiesz co Ci sie tam zaleglo, ciekawe jak by sie sprawdzil gdyby zrobic z niego emulsje;)

Gość bladulinka
aha no i jeszcze prosze napisz mi czy kolor byl rownomierny, bo jesli nie to chyba ta emulsja by sie pewnie lepiej sprawdzila

Gość martika1722
nie trzymalam tego w chlodnym miejscu i poprostu sie popsol. musisz starac sie rozprowadzic rownoniernie w kazdym miejscu ciala i doklasnie wetrzec a kolor bedzie równomierny

Gość martika1722
nie trzymalam tego w chlodnym miejscu i poprostu sie popsol. musisz starac sie rozprowadzic rownoniernie w kazdym miejscu ciala i doklasnie wetrzec a kolor bedzie równomierny

Gość aisssha
jest tu ktos kto stosowal ta metode?? bo mam pytanie... jaka herbata jest najlepsza;p??

Gość ponawiaczcz
ponawiam temat... zna ktos jakies sposoby na ladna naturalna opalenizne bez narazania sie na promienie UV??

airbrush, troche drogie ale skuteczne i bezpieczne. sama sie wybieram jak tylko zrobi sie cieplej.