Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate..rina

chcę dzidziusia..!!!!!!!

Polecane posty

Gość kate..rina

Witam wszystkie dziewczynki z problemami czy bez/. piszę tutaj bo juz od jakichś 2 tygdoni codziennie przeglądam to forum i nie chciałam dodawać tematu kolejnego na ten sam temat ale co tam. mam mętlik w głowie więc pidze. Otóż: chciałabym mieć dzidziusia. mam 27 lat więc chyba wystarczająco. :) miałam problemy hormonalne , jestem w trakcie regulowania cykli więc jak na razie jest ok. kochamy się z chłopakiem bez zabezpieczenia od miesiąca. czyli właściwie jeden cykl . a aja już bym chciała. doszukuję się objawów i nic. 3 dni temu zrobiłam test i wyszedł negatywny, powinnam dostać okres wczoraj a tu go nie ma. tylko było kilka kropli a podpaskę wyrzucam bo jest zmięta od noszenia ale nie zużyta :P nie wiem czy dostanę czy nie. troche mnie mdli, ale przypuszczam ze to po wczorajszych drinkach :)) miałam w tym miesiącu taką bolesność piersi że coś okropnego i pierwszy raz bolały mnie jajniki i podbrzusze więc byłam dobrej myśli ale ten test wyszedł negatywny :( ehhhhh. tak sobie będę pisać i dodawać moje perypetie na bieżąco. może ktoś dołączy. pewnie dostanę ten okres wreszcie i wszystko spełznie na niczym :(sorki za literówki

Gość kate..rina
acha. test byl taki ze mozna go bylo zrobic 4 dni przed spodziewana miesiaczka

Gość Moniś_22
ja jestem po 2 poronieniach :(

Gość irwina
ja tez chce i tez sie staram, ale nrazie nic z tego. trzeba probowac dalej i nie myslec o tym zbytnio.

Cześć dziewczyny:) Ja juz z mężem staram sie od dwóch lat i nic,w tym roku zaczęlismy leczyc meza hormony wiec moze niedlugo zobaczymy 2 kreski na tescie :P :)

Gość irwina
majka, jak ja sobie pomysle, ze masz jescze 2 lata czekac, to az mnie to przeraza, tyle sie mowi o nieplanowanych ciazach, wpadkach itp, a jak chlowiek chce miec dziecko to nic z tego nie wychodzi

Gość kaśkk_A_A_a
moja kolezanka wpadła jak miała 15 lat... a wy biedne nie możecie zajść!!?? czemu?

Gość kate..rina
ojojoj. ja nie moge sie powstrzymac od myslenia o tym. juz mi przychodzi do glowy ze moze moj chlopak nie moze miec dzieci albo mi ta kuracja nie pomaga. nie wiem nie wiem. panikuje - wiadomo. to dopiero miesiac staran a ja juz nie moge myslec o niczym innym

swietnie.cie.rozumiem.ja.tez.nie.moge.przestac.myslec.o.ciazy.mimo.tego.ze.mam.juz.jedno.zdrowe.dzicko.i.wiem.ze.mozemy.mic.dzieci.to.jednak.nie.mamy.:(.nie.zabezpieczamy.sie.juz.od.1.5roku.w.tym.czasie.bylam.2.razy.w.ciazy.i.dwa.razy.poronilam.dodam.ze.tak.bardzo.staramy.si.eod.3.miesiecy.wczesniej.nie.bylismy.pewni.nawet.czy.juz.chcmy.to.bylo.raczej.na.zasadzie.bedzie.to.bedzie.:)teraz.chcemy.bedzo.i.tez.nic.wczoraj.zrobilam.test.a.tam.druga.kreska.bardzo.blada.ale.jenak.test.robilam.wieczorem.dzis.zrobilam.drugi.a.tam.nic.:(.i..co.chyba.znow.dojdzie.do.poronienia.juz.nie.mam.sil.:(

Gość kate..rina
no i dostalam ciotke.ehhhhhh pewnie napisze za miesiac po kolejnych probach. buziaki dla Was

trzymaj.sie.kochana.mam.nadzieje.ze.niebawem.wam.sie.uda.trzymam.kciuki.za.was.:*

Gość kate..rina
emcia. dzięki, wiem że jesteśmy dla siebie anonimowe ale słowa otuchy są dla mnie baaardzo ważne. mam nadzieję, że za miesiac może się uda. bo jak na razie to chce mi się wyć :( mam łzy w oczach. tak bardzo pragnę ciąży, że gdy( mam nadzieję) kiedyś zobaczę 2 kreski na teście to w nie nie uwierzę . buziaki. ja idę pod prysznic trochę ochłonąć a potem wieczorem gdzieś wyjdę bo zwariuję . do zobaczenia dziewczynki

katerina.uda.sie.wam.ja.z.pierwszym.zaszlam.w.4.cyklu.:).a.teraz.tez.zachoze.ale.co.z.tego.:(

Gość malinka17011977
witam dziewczyny nie jestescie jedyne ja sie juz staram 7 lat jak nie zwariuje to bedzie super nie poddawajcie sie ja sie tez jakos trzymam i trzymam za was kciuki

jestem po jednej obumarłej ciąży teraz cieszę sie z 17 tygodniowej ciąży, i musze wam powiedzieć że rok temu powiedzieli mi lekarze (dwóch) że jestem bezpłodna hehe ale kal widać kłamali dlatego trzymam za was kciuki. Dodam jeszcze o dziwnym zdarzeniu koleżanki, 10 lat starała sie z mężem, wszystko było dobrze z medycznego punktu widzenia ale poszli do bioenergoterapeuty i on powiedział im że mają jakieś przeciwne wektory czy coś takiego i że będą mieć dzieci ale nie razem, Stało sie tak że wzieli rozwód ona złączyła sie z innym i ma 2 letniego syna

Gość kate..rina
nie no ja bym się z chłopakiem nie rozstała, jeżeli mogłabym mieć dzieci z innym partnerem a z nim nie. coś trzeba by było wymyśleć. no ale mniejsza z tym. jak pisałam, że dostałam okres a tu miałam skąpy okres 4 dni a normalnie mam około tygodnia lub 6 dni. nie wiem co myśleć. już dzisiaj podpaski nie zakładam. ehhh. samopoczucie okropne. męczę się przy każdej czynności jakbym w kopalni harowała i barzo chce mi się spać. no ale gdyby nie ten negatywny test przed okresem to może jeszcze miałabym jakąś nadzieję. chyba musimy zacząć od nowa.może dzisiaj się uda?? bo ja nie wiem jak to u mnie z tymi dniami płodnymi. buziaki dziewczyny

Hej dziewczyny. My z mężem staramy się 2 lata o dziecko i nic. Byłam teraz u gin i powiedział, że wspomożemy owulację i dał mi clostilbegyt na owulację. Czekam do @ żeby je brać bo mam zacząć piątego dnia cyklu i brać 5 dni. A do okresu dwa tygodnie. Wczoraj miałam owulację (mierzę temp, śluz) i 3 ostatnie dni spędziliśmy z mężem w łóżeczku, więc czekam, mam nadzieję, że ten lek nie będzie mi już potrzebny. Dodam, że niedawno straciłam ciążę, w 3 tygodniu. Mam też nadzieję, że my wszystkie tu będziemy niedługo się wymieniać zdjęciami naszych maluszków. Tego życzę Wam no i sobie. Trzymam za nas kciuki. Pozdrawiam

Gość kate..rina
ojej każdy mi zaczyna mówić zrób test i zrób test.dzisiaj w pracy myślałam, że padnę na twarz tak byłam zmęczona.nieważne ile śpię i tak jestem zmęczona. już nie daję rady.pseudookresu koniec. na kilka dni poszło mi 3 podpaski.piersi ciężkie.poza tym nic. sama nie wiem. chyba pójdę spać po prostu.buziaki

Gość kate..rina
nie mogę już myśleć. a jak patrzę na dzieci to chce mi się płakać. potem patrzę na siebie i się nienawidzę za to, że nie jestem w ciąży...:(

zmieniam nick na czarny, chyba tu troszkę zabawię... po ostatnim okresie,który się skończył już ponad tydzień temu kochaliśmy się tylko 2 razy. w piątek tydzień temu i wczoraj. ehhh . ja już powoli rezygnuję , że nam się uda. teraz zaczynają się niby te płodne dni a ja i tak nie wierzę w powodzenie, chociaż mała cząstka mnie ma nadzieję

no i dół.właśnie zadzwoniła koleżanka powiedzieć mi, że jest w ciąży. cieszę się za nią, ale po skończonej rozmowie łzy stanęły mi w oczach. mam dość życia.....

ehhh. no to mamy drugi cykl starań. wczoraj jeszcze był dzień płodny i wypada że jeszcze mam dzisiaj i jutro. więc wczoraj był seks,leżenie po stosunku, żeby jak najmniej wypłynęło :P i ..zobaczymy. wypada że owulację miałam wczoraj lub przedwczoraj. nie wiem. niech ktoś tu napiszę bo zaczynam czuć się samotna. ja spadam bo muszę pozałatwiać parę spraw. będę wieczorkiem... buziaki dla tych co czytaja i nie piszą i dla tych co czytają i napiszą :)

Gość margotka255
Hej! My tez w tym miesiacu rozpoczęliśmy starania :-) Na początku założyłam sobie że będę do tego podchodzić na luzie i w ogóle, ale nie da sie. Mam nieregularne cykle (31-35 dni) dziś mam 40 dzień- okresu brak. W zeszłym tygodniu nie wytrzymałam i zrobiłam test, wyszedł negatywny. Może za wcześnie go zrobiłam... Poczekam jeszcze klika dni i go powtórzę ( oczywiście jeśli nie dostaną @ ) Trzymam za Was kciuki. Ps gdzies wyczytałam, że bardzo niewielu udaje sie zajść w ciążę przy pierwszym cylku starań- to mnie jakos pociesza...