Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysk22a

podrózowanie pociągiem w ciazy

Polecane posty

witam, bardzo chiala bym wyjechac do mojego rodzinnego miata to jest ok 400 km.. pociagiem 6h jakis czas temu mialalm problemy z ciaza.. plamienie i krwiak teraz juz jest dobrze wlasnie zaczal mi sie 4 miesiac i pytanie czy to podrozowanie jest bezpieczne lekarz nie widzial przecwskazan ale tez powiedzial ze on nie powie ze na 100 % moge jechac, gdyz nie chce zebym ja go obwiniala jak cos sie stanie i decyzje zostawil dla mnie.. wszyscy mi odraqdzaja a ja tak bardzo chce jechac

lekarz nie widzi przeciwwskazań, to dlaczego nie? bez przesady, w 4 miesiącu to jeszcze nie taki wyczyn. Tylko wybierz sobie jakiś taki niezatłoczony ;)

pociagiem chyba w porzadku, pociagiem tak nie rzuca jak np. samochod na polskich dziurawych drogach... tym bardziej, ze lekarz nie widzi przeciwskazan. a wiadomo ze 100 procent pewnosci ci nie da, zeby w razie czego nie bylo ze jego wina. ale skoro mowi ze mozesz jechac, to jedz:)

moj chlopak i mama nie chca mnie za bardzo puscic, a ja czuje ze mogla bym jechac, ale nie wiem jak ich przekonac..

Gość lekarz miał na myśli to ze nie
daje ci 100% gwarancji bo np jak przewrócisz sie na schodach to bedzie tez wypadep -przypadek ...Jedz i nie myśl o najgorszym !🖐️

trześc to napewno bedzie w pociągu ja sie nie dziwie partnerowi że nie chce puscic poprostu sie martwi i tyle ty czujesz sie w tej chcili na siłach ale 6 h to długo a chłopak nie moze jechac z toba