Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moust

CHCĘ NOWYCH OPCJI NA KAFETERII!!

Polecane posty

Mam dość przeszukiwania kilkudziesięciu stron na forum szukając tematu w którym się udzielałem. Wystosowywuję w tej chwili petycję o to, aby każdy kto zaczernił sobie nick posiadał listę tematów w których się udzielał, np w ciągu ostatiego tygodnia/dwóch. Bardzo by to ułatwiło kafeterowicz(k)om sufrowanie po forum. Kto jest za, podpisywać się. Może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje wprowadzenia kafeterii w XXI wiek??

Gość ale masz problemmmmmm
i tak sie nic nie zmieni :o

ale masz problemmmmmm - a ja wierzę ze się zmieni, bo to my przecież wyświetlamy banery reklamowe na kafeterii, z czego oni sobie kasę ciągną.

Gość po lewej czy po prawej
nie zesraj się z tą petycją :o i tak się nic nie zmieni 😴

Gość dopisz sie i nie smiec
Najpierw sie naucz pisac w odpowiednim dziale, co wiecej, w odpowiednim temacie. Ale nie, najlepiej niech kazdy wywali SWOJ temat-zadanie :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3171986

Jastrząbek Henio - że co jest? jest potem jakaś lista czy jak?

Brzydki Niski Beznadziejny - nie wyobrażam sobie dodawania każdego tematu do ulubionych, apotem kasowania kiedy temat się skończył. No ale jeli nie chcecie zmian, to wasza sprawa, c'nie

Jak wejdziesz w spis tematów na ogólnym. W prawym górnym rogu tuż nad tematami masz napis "moje tematy" Jeśli się przyjżysz koło każdego tematu po prawej stronie są znaczki + jak klikniesz na plus to będziesz mógł temat dodać do obserwowanych. pozdrawiam

a to dzięquuję Wam, nie znałem tej opcji. Czyli moja rewolucja nie przejdzie;p ;) Temat chyba do usunięcia jeśli ktoś się tu zajmuje takimi sprawami.

Moust - nie świruj mi tutaj :D Nie no ,jestem za