Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeeeellllaaaaaa

Jestem chora jak powiedziec facetowi..

Polecane posty

Gość Heeeeellllaaaaaa

Mam grzybicę pochwy... Spotykam sie z byłym chłopakiem, byłam z nim 4 lata, bylam z nim w ciązy, poroniłam, rozstalismy się.. bo po tym nie potrafiliśmy sie dogadać, a teraz spotykamy sie ponownie. Teraz mam grzybicę pochwy, kochaliśmy się, stwierdziłam tą chorobę dopieor po tym. Boje się powiedziec mu o tym że powinien się przeleczyc, bo ma drożdzaka pewnie.Co robić??

Gość ToJaaaaa
po jakim czasie wróciliscie do siebie? jak to było?

No jejku grzybki się zdarzają. Powiedz mu wprost i daj mu maść wyjaśnij jak ją stosować i tyle. Jak facet jest w porządku to tylko się zmartwi o Ciebie.

Gość Heeeeellllaaaaaa
myślę że zamilknie.. pomysli że ze mna są tylko problemy:((

Gość vbgfbgf
to nic mu nie mow i cale zycie sie lecz :O idiotka :O

Gość Heeeeellllaaaaaa
A dzis mu borowiki na czole wyrosly :)

Gość równie dobrze
to on mógł Ciebie zarazić. Przecież nie wiesz z kim spał wcześniej. Trudna sprawa-ale musisz mu powiedziec. Tym bardziej jeśli chcesz z nim być(i współżyć)nadal. Inaczej Ty się wyleczysz tylko po to, by ponownie to od niego złapać.

Gość równie dobrze
krem? Nie, w wypadku faceta to chyba są jakieś leki. Dwie pigułki i po sprawie. Twój ginekolog powinien wiedzieć:-)

Gość Heeeeellllaaaaaa
Kt idzie na grzyby ze mna ;) ?

Gość Heeeeellllaaaaaa
to powyzej to nie moje.. a tak wogole.. kurcze nie wiem jak mu to powiedziec.. strasznei się boje.. nie wiem skad to sie u mnie wzieło, on raczje mnei nie zaraził.. mysle ciągle o tym:(( Co ja mu powiem, on nie zrozumie...

Gość Heeeeellllaaaaaa
myslałam już nawet żeby nic mu nie mówić.. wyleczyć się.. i potem zawszez prezerwatywą. pzoatym my tylko raz to robiliśmy, odkad pewnei mam to świństwo:(( Może się nie zaraził

Ale musisz mu powidziec to nie bedzie latwa rozmowa, ale nie uciekniesz przed nia :(

Gość równie dobrze
Wystarczy osłabienie organizmu, jakaś infekcja, grypa itp.weźmiesz antybiotyk, a jednocześnie wypłuczesz organizm z własnej flory bakteryjnej. I już droga dla wrednych bakterii otwarta... Byłaś już u lekarza? Jeśli tak-bierz leki, a następnym razem kupuj co jakiś czas Lacibios Feminę-to pałeczki kwasu mlekowego, pomagają utrzymać prawidłową florę bakteryjną. I co ważne-te się łyka, a nie aplikuje wiadomo gdzie;)zawsze to wygodniej.są bez recepty. Tylko trochę drogie-ok. 25 zł opakowanie-a to tylko 10sztuk. Zarazić równie dobrze można się na basenie, czy w solarium. Więc-to żaden wstyd.

Gość Nena24
to bez gumy sie kochacie ???

Gość głupia jesteś i głupiego masz
faceta... na pewno w momencie gdy się rozstaliscie miał niejedną lale w łóżku i to on Cię pewnie zaraził

Gość równie dobrze
autorko-nie załamuj się tylko wylecz to i zapytaj lekarza, czy wg niego winien jest partner-jeżeli tak-on też musi się leczyć. Skoro infekcja pojawiła się zaraz po Waszym spotkaniu, to wszystko wskazuje, że on był tym pierwszym zarażonym. Ale lekarzem nie jestem, więc mogę się mylić. Ginekolog od tego jest żeby wszystko Tobie wyjaśnił. Jeśli masz dobrego lekarza-nie będzie robił żadnych min, a wszystko wytłumaczy.w końcu to jego praca. I nie takie rzeczy widział:-) przełam się i zadbaj o swoje zdrowie.powodzenia:-)

Gość Heeeeellllaaaaaa

Gość Heeeeellllaaaaaa
ja już bylam u lekarza, mam leki.. ale skłamałam lekarzowi, nie mówiłam ze spałam z kims.. a wogóle.. to ja musialam go zarazić.. bo wczesneij coś meni niepokoiło, ale zignorowałam.. do lekarza poszłam dopieor po ty stosunku.. a objawy pojawiły sie na dzien dwa przed seksem:( i martwie się czy mogłam go zarazić, kochaliśmy sie bez prezerwatywy:(

Gość grzybica
to nie jest choroba weneryczna, jak kiła itp. Czego się wstydzić? Nie potrzebnie skłamałaś lekarzowi. Pewnie od razu wypisałby receptę i dla chłopaka. A teraz będziesz MUSIAŁA mu powiedzieć. Nie mam pojęcia jakie są objawy tej infekcji u mężczyzn. Jeśli Twój chłopak to mądry facet-przetrzymacie to razem. Przecież jeśli Ty zachorujesz na grypę to i on się zarazi. Potraktujcie to tak samo.

Gość grzybica
Phorum wrzuc to słowo w google. Nie pamiętam dokładnego adresu, ale myślę, że w ten sposób łatwo znajdziesz stronę z poradami dotyczącymi naszej intymności;) jest tam też lekarz on-line. Można zostawić pytanie do niego. Tylko wtedy trzeba się najpierw zalogować-tzn.podać adres mailowy

Gość tez tak mam...
takie choroby to normalna rzecz u doroslych ludzi wspolzyjacych ze soba. czasami chorba z antybiotykiem w tle lub zwykle przeziebienie tzn. siedzenie na czyms zimnym i podlapujesz przyslowiowego wilka. to sie zdarza u kobiet i u mezczyzn. wiec obydwoje musza byc leczeni. tylko ze faceci dostaja tabletki a kobiety rowniez masci. nie nalezy tego ukrywac ani przed partnerem ani przed lekarzem. to zupelnie normalna choroba. nie weneryczna. chyba.

Gość tez tak mam...
"chyba" - bo nie wiem czy to tylko grzybica.

Gość tez tak mam...
tzn. grzybica czy drozdzaki. i jedno i drugie to nie weneryczne choroby.

Gość grzybica
znalazłam. nazwa phorum wyświetla się na głównej stronie:) adres jest trochę inny www.zdrowieintymne.pl/forum/