Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToJaaaaa

Czy...............

Polecane posty

Gość ToJaaaaa

Czy mieliscie taką sytuacje że facet który Was bardzo kocha gdy się roztsaliscie unikał Was... mówil ze kocha ale nie wróci a jednak wrócił?

Gość gllllebka
Kochana ja miałam tak od trzech lat! nie pozwalaj na takie powroty bo bedziesz cirpiała a o nauczy się ze nie muszac sie starac moze do Ciebie wracac nie warto!!!

Gość ToJaaaaa
a co wrócił do ciebie?

Gość gllllebka
wrocił potem odszedl wrocił odszedl wrocił odszedl wrócil odszedl!!! tylko ze tym razem mam to w dupie!!! juz nie płacze, nie rozmyślam dlaczego... po co? nie chce juz zeby wracał! poprostu za duzo mnie to kosztuje!!! Wraca cały czas!!! i wiem ze tym razem tez wroci

Gość ToJaaaaa
jakie są powody waszych rozstan? bardzo go kochasz? po jakim czasie wracał ?

Gość gllllebka
hmmmm! powodu sa różne. nie kocha mnie, nie chce sie wiazac, a teraz poprostu musi odpocząć. przy tym zawsze mowil mi ze mnie kocha potem wycofując sie z tego!! nie warto byc dla kogos z "braku laku"

Gość gllllebka
a co d kochania to juz go chyba nie kocham! szkoda mi tego czasu. sa momenty gdy siedze i wspominam, ale zaraz potem mysle ze on poprostu mnie krzywdzi w ten sposob wiec po co sie umartwiac?? swietą i tak nie zostanę :D

Gość ToJaaaaa
ja tak mam 2 raz... z polroczna przerwą... kocha ale powiedzial ze nie wroci bo za duzo krzywd i zla zostalo wyrzadzonych :(

Gość gllllebka
a co sie stało?

Gość ToJaaaaa
pokłocilismy sie... a ja mam takie swoje prywatne problemy w domu i wyładowałam sie na nim... przeprosiłam powiedzialam ze zaluje :( a on mojej kuzynce napisal ze tez cierpi... ale po co wracac jak znow bedziemy se krzywdzic... a ja go kocham i dzieki temu zrozumialam ze zle robilam naprawde juz tak nie chce :(

Gość Heeeeellllaaaaaa
Lubie grzybki ;) szczegolnie w mojej pochwie ;)

Ale jak go przeprosilas to on Ci powinien wybaczyc nie rozumiem takich facetow :/ wy kobiety to wszystko wybaczyc umiecie jak kochacie :)

Gość gllllebka
Dobra, źle zrobiłaś bo sie na nim wyładowałaś.przeprosiłaś. to niech to przmyśli i wtedy moze bedziecie razem!! ale jesli on nie moze zrozumiec ze mialas gorszy dzien, byłaś zdenerwowana albo zła to po co Ci taki facet??? jesli cie nie moze zrozumiec wesprzec?

Gość gllllebka
co nie chcesz?? miec humorów, gorszego dnia?? ja tez nie chce!!!! ale nie mozesz tego obiecac facetowi bo jest obietnica bez pokrycia! z reszta zastanó sie czy to miłość czy przyzwyczajenie

gllllebka ma racje powinn byc tak, ze jak kobieta ma gorszy dzien to facet ja wspiera i odwrotnie. Ja niedawno poznalem taka dziewczyne fajna i staramy sie postepowac wedlug tego i jest dobrze, a co to za facet, ktory Ci nie pomaga kiedy cierpisz ?

Gość ToJaaaaa
Ja tez do konca go nierozumie.... kazdy ma tam swoje problemy... ale on zawsze był taki słaby psychicznie :( Powiedzial ze za duzo złego sie wydarzyło :( przeprosilam go przez smsy bo jak dzwonilam poprostu gdy uslyszal moj glos slyszalam w jego glosie ból... i napisalam mu smsa i on odpisal

Gość sobotnie popoludnie na kafe
daj sobie spokoj z takim swirusem

Gość ToJaaaaa
moze poprostu jest zagubiony i nie wie co robic... boi sie ponownego roczarowania... ze znow go zranie a wiem ze baaaaardzo cierpial

Gość sobotnie popoludnie na kafe
spoko, mysl tak sobie, co nie zmienia faktu, ze facet ma cos z garem nie tak.... ech

Gość ToJaaaaa
dlaczego?

Gość ToJaaaaa
czy mial ktos jeszcze tak?

Gość fgfg
po cholere zakładasz kolejny temat o tym samym??????

Gość ToJaaaaa
pytanie jest inne :/