Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaahhhhh

proszę o pomoc w przetłumaczeniu na ang.-sprawdzenie

Polecane posty

Gość ciekawskaaaahhhhh

Proszę o pomoc, w przetłumaczeniu paru poniższych zdań na ang, moja gramatyka nie jest za dobra :( Jestem zdecydowaną osobą, potrafię pracować w grupie, jak również indywidualnie, nastawioną na sprawność i efekt. Cechuje mnie skuteczność działania, lojalność, łatwość współpracy. Wysokie zdolności analityczne i organizacyjne. Umiejętność pracy warunkach stresowych. Dobra aparycja, doskonałe zdrowie. I'm decided person, I can to work in group, as well as severally, set on efficiency and effect. The effectiveness of working, loyalty, easiness of co-operation marks me. High analytic abilities and organizational. The skill of work the stress conditions. Good look, perfect health.

Gość niestety jest zle

Gość ciekawskaaaahhhhh
podnosze, bo niczego z powyższego sie niestety nie dowiedziałam

Gość ciekawskaaaahhhhh
...

I am a determined person, who can work in a group as well as individually, and who wants to be efficient and effective. What characterizes me is effectiveness, loyalty, and team work ability.I am also a good analyst and organiser, and I can work in stressful conditions. What is more, I am perfectly healthy and my appearance is good.

Gość ciekawsaaaaaahhhhh
dziekuję, dziekuję bardzo :*