Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_swojego_synka

wloski na jaderkach u mojego 5 miesiecznego synka

Polecane posty

Gość mama_swojego_synka

czy ktos wie co to oznacza? zaczely sie pojawiac miesic temu i teraz na jaderkach ma kepke ok. polcentymetrowych- centymetrowych wloskow! prosze o rady, czy u ktoregos dziecka pojawilo sie cos takiego i co na to lekarz? ja wybieram sie w srode ale do tego czasu wolabym sie juz dowiedziec..

Gość hnvivivig
idź koniecznie do lekarza, nie lekceważ tego, mały moze mieć za wysoki poziom hormonów!

Gość mama_swojego_synka
szczepienie bylo miesiac temu ale lekarz nie patrzyl na jego klejnociki tylko nozce sie przygladal :). myslalam, ze to normalne ale wloski urosly juz sporo i nie wyglada to juz tak normalnie.. najgorzej, ze teraz sie bede sttresowac.

Gość OSTROŻNOŚĆ
DZIEWCZYNY AUTOREM TEGO TOPIKU MOŻE BYC PODSTĘPNY PEDOFIL !!!!!!! PONOĆ NAWET TU ZAWITAŁY TE POPAPRAŃCE !!!!!!

Gość mama_swojego_synka
no bez przesady!

Gość OSTROŻNOŚĆ
No to przepraszam. Jestem ostrożna bo juz takie przypadki się tu zdarzały.

Gość mama_swojego_synka
mi mala --> juz czytalam ten artykul, i on jest malo pocieszajacy, moze tak byc ze te wloski sa a wyniki hormonow beda w normie? moze wlasnie ktoras tak z was miala ze swoim synkiem?

Gość mama_swojego_synka
ostroznosc --> mowi sie ze ostroznosci niegdy za wiele, ale przeciez nie prosze tu nikogo o przesylanie zdjec tylko dziele sie pisemnie swoim problemem. ps. no ale troche mnie rozsmieszylo, ze zostalam oskarzona o pedofilie :D