Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnainiewidzialna

dla facetow jestem niewidzialna

Polecane posty

Gość gość
Piekna kobieta I bogata wewnetrznie

Gość Taka jedna 29
Ja odnoszę wrażenie, że wielu facetów w Polsce jest cholernie wybrednych i zauważają tylko młode lasie mogące robić za hostessy, modelki. To pewnie dlatego, że w naszym kraju nie brak atrakcyjnych kobiet, do tego bardzo chcących przypodobać się mężczyznom, często wystrojonych, wymalowanych, ufryzowanych (nawet na co dzień) itp.

Gość gość
Atrakcyjna kobieta to dobra I piekna wewnetrznie. Nie swiecidelka czynia ja atrakcyjna ani wyimaginowane ,,cos", tylko jej prawda. Kto co wybiera to ma.

Gość gość
Kafeterianie to nie stroj fryzura itd czynia kobiete, choc niech bedzie czysta codziennie, ale jej serce prawdziwe.

Gość gość
Taka kobieta kafeterianie we wszystkich wyborach dzialaniach kieruje sie.......Zgadnijcie?

Gość gość
Jesli kobieta wklada cos eleganckiego, korzysta z ,,upiekszania", to zawsze robi to dla siebie kafet

Gość gość
Nos przy sobie latarke I oswietlaj im droge, by zeszly sie z twoja (:

Gość gość
To musisz zadbać o siebie, zrobić coś ze sobą, oczywiście jeśli chcesz żeby się to zmieniło. Ja też kiedy się mało postaram i np. wyjdę do sklepu w jakichś zwykłych podniach i tampkach i bez makijażu to przeważnie nie przykuwam większej uwagi. Ale wystarczy, że ubiorę jakąś zwykłą sukienkę ( nie wyzywająca, wystarczy taka podkreślająca talię), rozpuszcze włosy i sie umaluję i od razu przyciągam spojrzenia. Niestety szare myszki w Polsce ( chodzi mi o styl) są przeważnie niewidzialne, chyba że jesteś wyjatkowo piekna

Gość gość
Zresztą nawte taka obiektywnie ładna ( ja się za taka uwazam) kiedy w Polsce wyjdzie tak zwyczajnie ubrana czyli nie wylaszczona to nie beda sie za nia przewaznie ogladali. Mój patent to prosty ubior, ale stawianie na spodnice i sukienki. Nawet jesienią i zimą można ubrać cieplejsza sukienke chocby dzianinową i do tego kryjace rajstopy. Ważne tez żeby nie postarzać się strojem, jesli jestes mloda to nos mlodziezowe rzeczy, jesli po 30-stce troche bardzoej eleganckie, ale proste, nie jakies ciotkowate, Np. kiedy ubierzesz prosta dzianinowa sukienke, na to jakis płaczyk, kryjace ciemne rajstopy, buty na lekkim obcasie, rospuścisz wlosy i zrobisz delikatny makijaz to bedziesz wygladac o wiele seksowniej niż we wlosach spietych w kitke, koszulowa bluzka, sportowa kurtka i poszarpanych jeansach i trampkach

Gość gość
Szare myszki kafeterianko, sa szare dla takich co nie akceptuja swojego wygladu zakladajac trampki, poszarpane spodnie I bez szminki nie potrafia wyjsc do spozywczaka. Gratuluje pozornie ,,wielkiej nieszarosci". Up

Gość gość
,,buty na lekkim obcasie", to zapewne pisala szara myszka, czy szczur

Gość gość
Kobieta zalozy to w czym dobrze sie czuje

Gość gość
Nie wyglada dla faceta a dla siebie