Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka zalamana

Co robić?

Polecane posty

czesc. dzis przypadkiem podsluchalam pewna rozmowe. moja babka i brat mojego ojca strasznie mnie obgadywali: ze pieniadze na moje studia ojciec na darmo stracil, bo pracy nie moge znalezc, ze ciagle czytam ksiazki, ze z domu nie wychodze. mowili to taki strasznym tonem, pelnym nienawisci. potem zaczeli obgadywac moja siostre, ze facet za ktorego wyszla jest glupi, ze moja siostra to "cielę' i sobie z nim rady nie daje. okropne. teraz rycze, bo nienawidze obgadywania kogos za plecami. szczegolnie jesli robi to bliska rodzina. w ich glosach bylo tyle nienawisci. a bezposrednio sa mili itd. powiedziec im, ze slyszalam te rozmowe? powiedziec komukolwiek, czy udawac ze nic sie nie stalo?

ja bym wykrzyczała prosto w ryje ze wszystko słyszałam.. bezczelne świnie. a co!!

nie zrobilam tego, bo strasznie mi serce zaczelo walic, nogi sie pode mna ugiely i ucieklam. szok. jesli w rodzinie ludzie sie tak nie szanuja , to co mowic o innych.

Współczuje. Wiadomo, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach...

nie wiem co zrobi, bo nie chce tego tak zostawic.

a tak powaznie to powiedz w prost bez nerwów i krzyków że wszystko słyszałas i czujesz sie urażona, powiedz że niespodziewałabyś sie tego po nich i w ogóle jak tak mozna za plecami... satysfakcja gwarantowana a im zrobi sie przykro nie mniej niz tobie kiedy tego słuchałaś. a tak poza tym nie przejmuj się to zle świadczy o nich nie o tobie

kurde nie wiem czy dam rade. ale dzieki za podpowiedzi.

up

Gość salllamandra
Wujka strzel w morde a babke kopnij w dupe.

kurwa, zwalili mi cala sobote. non stop o tym mysle. co za chamy. jak mozna zyc dalej wiedzac, ze tacy ludzie sa twoimi "najblizszymi".

Gość niemanicka
don't worry moi są podobni, jeśli nie "lepsi". i co więcej - zawsze tacy byli i nic się nie zmienia..

Gość niemanicka
oczywiście, można coś robić.. ale ja np. wobec ludzkiej podłości jestem bezsilna przejmuję się nawet panią z dziekanatu.