Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gthjfvmbgdc

spuscil sie po chwili czy on mnie klamie?

Polecane posty

Gość gthjfvmbgdc

chlopak mi mowil jaki to on doswiadczony ile zaliczyl i w ogole a spuscil sie po minucie we mnie. czy on mnie oszukuje czy to mozliwe ze tak doswiadczony chlopak skonczylby tak szybko?

Gość cyberseksistka
facet tez czlowiek......:) moze mial gorszy dzien, albo byl wyjatkowo na Ciebie napalony, nie rozumiem natomiast dlatego do dla Ciebie taki powod do radosci ze facet zaliczyl tyle panienek........

Po prostu chłopak się przechwalił Tak to jest w myśl przysłowia: Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.

Gość gthjfvmbgdc
to nie jest dla mnie zaden powod do radosci wrecz przeciwnie. po prostu zastanawiam sie czy nie klamie mnie na kazdym kroku bo juz go dwa razy na klamstwie przylapalam i chce wiedziec czy klamstwem moglobyc tez to

Gość ioert
zwyczajnie za bardzo go podniecasz i biedak nie wytrzymał

tak w ogole to niezly masz gust klamie ciagle, chwali sie przed swoja dziewczyna ile to nei mial lasek... mam nadzieje ze chociaz w lozku dobry jest a.. sorry... :D

Gość anka-danka
po ile macie lat i jak dlugo ze soba jestescie? ale szczerze...

Gość gthjfvmbgdc
nie chwali, pytalam sie ile mial pratnerek wiec odpowiedzial. proste. oklamal mnie dwa razy ale chodzilo o zazdrosc, powiedzial ze nie szpiegowal moich rozmow na gadu gadu a to robil itd. jest strasznie zazdrosny i z tym mnie bardzo denerwuje. a ty jakie masz prawo nas oceniac praktycznie nic o nas nie wiedzac? o sobie swiadczysz

Gość gthjfvmbgdc
ja mam 21 on 20, jestesmy ze soba miesiac to byl nasz pierwszy raz

możne miał gorszy dzień... zmęczony był ale spięty... albo po prostu bardzo się podniecił bo skoro to był wasz pierwszy raz razem to było to dla niego jakieś przeżycie:P

Gość anka-danka
chlopak pewnie nie mial przed Toba zadnej partnerki seksualnej ale nie chcial sie przyznac do tego ze jest prawiczkiem wiec nazmyslal, pytalas wiec skryl prawde bo co bys sobie o nim pomyslala tymbardziej ze jestes starsza i na pewno myslal ze bardziej doswiadczona, pozniej przyszlo co do czego to pewnie bardzo sie stresowal, chcial jak najlepiej przed Toba wypasc - no zeby sie nie wydalo, poza tym byl to pewnie jego pierwszy raz wiec emocje wziely gore i nie umial nad tym zapanowac moim zdaniem problem nie lezy w tym ze tak szybko skonczyl, bo moj chlopak na poczatku tez tak mial a teraz moze dlugo i jest super i mysle ze u Was tez tak bedzie, aha no ale wlasnie mnie by bardzo zrazilo do tego to ze powiedzial ze mial wiele panienek, czyli uwaza to za atut:/ poza tym nie chcialabym miec chlopaka w wieku 20 lat ktory przede mna "zaliczylby" wiele panienek no i jeszcze czy Wy naprawde byliscie gotowi na to zeby sie z sobą przespac, moim zdaniem raz miesiac to za krotko a dwa piszesz o nim tak jakbys dopiero co go poznawala

Gość ssssssswwwwww
miesiac to za krotko? zalezy dla kogo, ja spie odrazu a miesiac to dla mnie dlugo

Gość gthjfvmbgdc
tylko wlasnie nie wiem bo moj byly facet nawet przy naszym ktoryms tam razie mial potworne problemy z wejsciem we mnie bo jestem bardzo ciasna o tym jak robil to pierwszy raz to juz nie wspomne bo meczylismy sie dobre pol godziny a ten wszedl bez problemow wiec moze jednak nie klamie?

Gość anka-danka
moze nie klamie a moze wtedy bylas spieta a teraz nie i do tego bardziej mokra, mysle ze gdyby byl doswiadczony to np wyszedlby na moment z Ciebie, no nie wiem... byc moze jest tak jak piszesz ale dla mnie to malo wiarygodne