Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajajajajajajajaja

Proszę sprawdźcie j ang

Polecane posty

Jestem młodą osobą, posiadam takie cechy jak odpowiedzialność, dyscyplina, skuteczność i wytrwałość w działaniu. Łatwo nawiązuję kontakty z innymi ludźmi, stanowią one dla mnie aspekt w pracy i dają wiele satysfakcji. I am young person and I am responsibility, discipline, effectiveness and persistence in working. I link with different contacts easily, they make up for me aspect in work and let many satisfactions.

Gość wkurwiona jestem
zaraz cię jebnę z tymi topikami 😡

takie moje prawo, a nikt nie karze Ci tu zaglądać :p

Gość wkurwiona jestem
wystarczy, że spojrzę na stronę główną. kobieto, ile ty masz lat? składasz podanie do pracy, a nie potrafisz napisać kilku zdań o sobie tak, żeby to było poprawne gramatycznie. jak masz taki problem z prostym językiem to proponuję zmianę zapatrywań w kwestii firmy, do której podanie składasz. i załóż, kurwa, jeden topik, a nie robisz pierdolnik i myślisz, że jesteś fajna, bo "takie twoje prawo." a swoją drogą, naucz się ortografii, bo braki w angielskim jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale kulejący język ojczysty to już przesada.

Gość ojejkujejku.........
I am a young person and I am responsible and disciplined. My work is characterized by effectiveness and persistence. I establish different contacts with ease as it gives me much satisfaction.

dzięki wielkie ojejku :) jak widac są dobrzy ludzie :) ja poprostu myślę, ze kto umie to chetnie pomaga, a kto ma mniejsze pojecie o języku niż ja utrudnia mi życie bo coż innego może :p a gadki w stylu za 50zł, źle, weź słownik itd świadczą o wszystkim... byłby jeden topic gdyby tacy jak ty go nie niszczyli, cóz a tak będzie kazdy osobno.... bo tak jestem fajna :D

Gość wkurwiona jestem
jeśli zwrócenie uwagi to dla ciebie popsucie topiku to ja gratuluję :o współczuję pracodawcom, jeśli cię przyjmą, bo chyba niezłą gówniarą jesteś. życzę powodzenia. " a kto ma mniejsze pojecie o języku niż ja utrudnia mi życie bo coż innego może" no tak, typowa zagrywka, samemu się nie umie, więc jeździ po tych, którzy nie pomagają. nikt nie ma obowiązku ci pomagać i wcale nie oznacza to, że nie jest dobrym człowiekiem albo nie zna języka. byś się chociaż nie zachowywała jak piętnastolatka :o