Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loostny

WYZNAC JEJ UCZUCIA...?

Polecane posty

wiec jest mloda kobieta przed ktora jeszcze wiele pieknych chwil. jesli widzisz ze teraz sie meczy w malzenstwie to niech dalej w nim nie tkwi tylko dla dziecka. mina lata a ona dalej bedzie w tym tkwic... wiec wyznaj jej co czujesz , Tobie bedzie lzej a ona bedzie wiedziec ze jest ktos kto ja kocha na kim moze zawsze polegac . badz przy niej ale nie naciskaj...bedzie dobrze

Gość loostny
cały czas jestem przy niej, jeszcze jest kwestia - jeśli będziemy razem_ czy jej dziecko mnie zaakceptuje

Ja mam 29 lat i strasznie się męczę se swoimi uczuciami ale nieopuszcza mnie jakieś dziwne uczucie że będzie dobrze. loostny napisz jak ci poszło, proszę Cien amój meil karioka25@o2.pl

Gość loostny
ok., ale dopiero za tydzień się z nią zobaczę, (mieszkamy w innych miastach),wczoraj się widzieliśmy, chciałem już jej powiedzieć ,ale coś mnie blokowało

kazde dziecko reaguje inaczej gdy pojawia sie w zyciu ktoregos rodzica nowy partner , ale jedno wiem napewno trzeba dac dziecku czas na oswojenie sie z cala sytuacja , najpierw z ew rozstaniem rodzicow a potem z zaakceptowaniem nowego partnera. troche czasu i wszystko sie ulozy. wlasnie daj znac jak wszystko sie dalej potoczylo ja jestem dobrej mysli

Jeśli nie jesteś pewny jej uczuć to nie wypalaj tak odrazu, może zapros na kawcie lub jak tam wolisz i powiedz jej że jest ci bardzo bliska i czujesz do niej coś i musisz jej to wyznac itp. Albo rób jak ci serce i rozum podpowiada. powodzenia, napisz na mój meil

bosoporosie moje życie prywatne nie układa sie dobrze, a na to złozyło się bardzo wilele czynników. No i wdodatku to głupie zauroczenie , nie jest najlepiej. Jednak wiem że muszę byc silna, a najgorsze jest to że nikt nie chce mi pomóc, dlatego ja pomagam innym.

piszcie tutaj albo na mój adres karioka25@o2.pl zawsze wysłucham a moze cos doradzę.

ange27 dzieki za meila napewno napisze Ty tez sie odezwij jesli bedziesz miala ochote popisac gdy bedziesz miec te gorsze lub lepsze dni i jesli moge jakos pomoc pisz. Ja tez nie mialam i nadal nie mam niestety latwo ale nie poddaje sie i wieze ze jeszcze nadejda lepsze dni:-))

Dziekuję Ci bardzo, na pewno napiszę. Jutro jadę na wykłady więc odezwę się w tygodniu, a moze już w poniedziałek napiszę. Ja to mam szczęście do ludzi. DZięki