Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość able

Wakacje z dziećmi - Polska czy Chorwacja?

Polecane posty

Gość able

Witam, od pewnego czasu zastanawiam sie gdzie spedzic tegoroczne wakacje z dwojka dzieci, 8 i 3 lata. Do wyboru pozostały juz tylko dwie opcje 1. Polskie morze 2. Chorwacja I tu zaczynaja sie moje obawy co do pierwszej jak i drugiej opcji. 1. Zimno, pogoda niepwena, woda lodowata. Ale z drugiej strony blisko.... (około 500 km:)) 2. Ciepła woda, pogoda pewna, wspaniałe krajobrazy. Ale z drugiej strony daaaaaleko. Pomozcie mi w decyzji. Moze macie jakies sprawdzone miejsca zarówno w Polsce jak i w Chrwacji, gdzie jest w miare tanio (nie 80 euro za apart - bo to dla nas za duzo!) Oszaleć idzie jak sie przegląda oferty - duzo tego jest a ja jak dziecko we mgle:O PS.Szukam miejsca raczej spokojnego niz kurortu. ---------------------------------------- Biżuteria able - staranne wykonanie - niskie ceny Strona internetowa sklepu http://www.able.sklepna5.pl/pokaz_podkat.php?idkat=1 Numer GG 4836023 e mail: able@op.pl

Gość vbcv
przeciez Chorwacja jest droga . To juz Bułgaria chyba tansza

Gość vbcv
Zimno, pogoda niepwena, woda lodowata JEzeli chodzi Polske to najlepiej nie jechac w Lipcu , bo wtedy najwiecej pada .. NIgdy nie wiadomo czy nie trafisz na deszczowe wakacje .. Najlepiej jedz w czerwcu albo w Sierpniu , ale nawet wtedy nie masz gwarancji ze nie bedzie padac