Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu musze się wygadać

Mój FACET!!! Opowiada MOJĄ PRZESZŁOŚĆ....

Polecane posty

Gość po prostu musze się wygadać

swojemu dziecku! Mój facet jest rozwodnikiem.Jestem z nim prawie 2 lata! Uwielbiam dziecko mojego mężczyzny,zawsze był taki kochany,akceptował mnie bardzo! No skarb dziecko! Ale już od długiego czasu coś się chyba pozmieniało:( Mój facet opowiada swojemu dziecku o mojej przeszłości,często wręcz brednie! (tymi opowiadaniami lubi mnie zawsze denerwować,np.mówi do dziecka "Pamiętasz kochany tego kolesia? y(czyli ja) z nim była!!! rozumiesz? bleeehhhh! " Dosłownie! Kiedyś jemy obiad i mój facet znowu zaczął temat mojego byłego i na całą parę "fuuuuuuj ,bleeeehh" po czym jego dziecko zrobiło to samo :( Zaczęłam płakać,dosłownie się zanosić! Wybiegłam i zamknęłam się w łazience:( Boże co za uczucie... Po kilku dniach znowu zdarzyło się coś podobnego,ale jego dziecko powiedziało "tata weź już przestań tak mówić"... Troszkę lepiej mi się zrobiło. Kocham Jego synka tak bardzo,a przez to co gada mu mój facet ,On powoli zaczyna się ode mnie odsuwać:( Co mam robić? On zawsze mówi o mojej przeszłości! Wymysla brednie i mówi dziecku!!! Jego synek ma prawie 12 lat! Pewnie jedynym rozwiązaniem będzie pożegnanie się...

Gość Problematyczna mi
poradźcie coś