Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę do zakonu

nie wiem jakie są zakony w Polsce

Polecane posty

Gość chcę do zakonu

Gość vbcv
zakon krzyzacki jest

Gość chcę do zakonu
i czym one się różnią?

Gość vbcv
walczysz z niewiernymi

Gość a google to pies

adoratorki krwi chrystusa albertynki Adoratorki Krwi Chrystusa Albertynki Antonianki Antoninki Augustianki Baptystynki Bazylianki Benedyktynki Misjonarki Benedyktynki Oblatki Benedyktynki Obliczanki Benedyktynki Sakramentki Benedyktynki OSB Moniales Ordinis Sancti Benedicti Bernardynki Betanki Boromeuszki mikołowskie Boromeuszki trzebnickie Brygidki (Zakon Najświętszego Zbawiciela św. Brygidy) OSS alv Ordo Sanctissimi Salvatoris Sanctae Brigittae Córki Bożej Miłości (Zgromadzenie Córek Bożej Miłości) FDC Congregatio Filiarum Divinae Caritatis Córki św. Franciszka Serafickiego (Zgromadzenie Córek świętego Franciszka Serafickiego) CFSF Congregatio Sororum Sancti Francisci Assisiensis Filiarum Dominikanki Matki Bożej Różańcowej OP/CSDMR Congregazione Suore Domenicane Madonna del Rosario Dominikanki Misjonarki Dominikanki Dominikanki klauzurowe (Mniszki Zakonu Kaznodziejskiego) OP Moniales Ordinis Predicatorum Elżbietanki (Zgromadzenie Sióstr świętej Elżbiety) CSSE Congregatio Sororum Ravarum a Sancta Elisabeth Faustynki (Zgromadzenie Sióstr Jezusa Miłosiernego) ZSJM The Congregatoin of Sisters of Merciful Jesus Felicjanki (Zgromadzenie Sióstr Świętego Feliksa z Kantalicjo Trzeciego Zakonu Regularnego Świętego Franciszka Serafickiego) CSSF Congregatio Sororum Santci Felicis de Cantalice Tertii Ordinis Regularis Sancti Francisci Seraphici Franciszkanki Misjonarki (Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Misjonarek Maryi) FMM Congregatio Franciscalium Missionariarum a Maria Franciszkanki Szkolne (Zgromadzenie Sióstr Szkolnych Trzeciego Zakonu Regularnego świętego Franciszka z Asyżu) OSF Sorores Scholares Tertii Ordinis Sancti Francisci Franciszkanki z Orlika (Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek od Pokuty i Miłości Chrześcijańskiej) CSF Congregatio Sororum Franciscane de Poenitentia et Caritate Christiana Jadwiżanki wawelskie (Zgromadzenie Sióstr świętej Jadwigi Królowej Służebnic Chrystusa Obecnego) CHR Congregatio Sororum Sanctae Hedvigis Reginae Ancillarum Christi Praesentis Jadwiżanki (Zgromadzenie Sióstr świętej Jadwigi od Niepokalanej Bogarodzicy Dziewicy Maryi) CSSH Congregatio Sororum Sanctae Hedvigis ab Immaculata Virgine Genetrice Maria Kamedułki (Zakon Mniszek Kamedułek) OSBCam Monasterium Monialium Camaldulensium Kamilianki (Zgromadzenie Córek świętego Kamila) FSC Congregatio Filiarum Sancti Camilli Kanossianki (Zgromadzenie Córek Miłości z Canossy) FdCC Figlie della Carita Canossiane Karmelitanki Bose (Zakon Najświętszej Maryi Panny z Góry Karmel) OCD Ordo Beatissimae Mariae Virginis de Monte Carmelo Carmelitarum Discalceatarum Katarzynki (Zgromadzenie Sióstr świętej Katarzyny Dziewicy i Męczennicy) CSC Congregatio Sororum Sanctae Catharinae Virginis et Martyris Klaryski (Zakon świętej Klary) OSC Ordo Sanctae Clarae Klawerianki (Siostry Misyjne świętego Piotra Klawera) SSPC Sodalitas Sancti Petri Claver pro Missionibus Africanis Loretanki (Zgromadzenie Sióstr Matki Bożej Loretańskiej) CSL Congregatio Sororum Beatae Mariae Lauretanae Magdalenki (Zgromadzenie Sióstr świętej Marii Magdaleny od Pokuty) CSMM Congregatio Sororum Sanctae Mariae Magdalenae de Paenitentia Michalitki (Zgromadzenie Sióstr świętego Michała Archanioła) CSSMA Congregatio Sororum Sancti Michaelis Archangeli Misjonarki Chrystusa Króla (Zgromadzenie Sióstr Misjonarek Chrystusa Króla dla Polonii Zagranicznej) MChR Congregatio Sororum Missionarium Christi Regis pro Polonis Emigrantibus Misjonarki Krwi Chrystusa (Zgromadzenie Sióstr Misjonarek Krwi Chrystusa) MSC Misjonarki Miłości Misjonarki Świętej Rodziny Mniszki Klaryski Nativitanki Nazaretanki Niepokalanki (Zgromadzenie Sióstr Niepokalanego Poczęcia)Najświętszej Maryi Panny Norbertanki Oblatki Serca Jezusa Orionistki Pallotynki Pasjonistki świętego Pawła Pasjonistki Pasterki Paulistki Pocieszycielki Redemptorystki Salezjanki Salwatorianki Serafitki Siostry Białe Siostry Bożego Serca Siostry Imienia Jezus Siostry Maryi Niepokalanej Siostry Notre Dame Siostry od Aniołów Siostry Opatrzności Bożej Siostry Rodziny Maryi Siostry Rycerstwa Niepokalanej Siostry Sacre Coeur Siostry Sługi Jezusa Siostry Szpitalne Zgromadzenie Sióstr Świętego Józefa Służebniczki Dębickie Bogarodzicy Dziewicy Niepokalanie Poczętej w Dębicy Służki z Mariówki Terezjanki Uczennice Boskiego Mistrza Urszulanki Serca Jezusowego Urszulanki Unii Rzymskiej Wizytki Zmartwychwstanki

Gość krawatka22222222
Nie idź.Ja byłam i mam zwichrowaną psychikę.Zostań lepiej wolontariuszką.Nigdy nie zakonnicą

Gość ciekawa lllllll
o to ciekawe a co tam się takiego działo ze teraz masz zwichrowaną psychikę??\r\n

Gość chcę do zakonu
jak najwięcej liberalnego! ale tego jest 1nie wierzę ,ze aż tyle ..