Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej kolezanka

moja kolezanka nigdy nie uprawiala seksu a ma 26lat

Polecane posty

Gość konstancja z konstancina
niunia to ja Ci wspolczuje ze musisz tyle czekac,ja takiego znalazlam w wieku 19 lat...w maturalnej klasie

a co do mojego wygladu-zdziwilabys sie bardzo jakbys wiedziala jak wygladam,ale nie bede sie wychwalac,to pomine...Po prostu wspolczuje ze nie spotkalas wczesniej takiej osoby...jak widac nie wszyscy maja takie szczescie...

heh wiesz - nie musisz mi współczuć bo ja sama nad sobą też się nie użalam tylko żyję pełnią życia - zapewne nie jesteś jakąś miss a więc nie miało sensu w twoim przypadku czekanie na księcia z bajki :D:D - przeciętniaki zawsze szybko dobierają się w pary :D:D

no wlasnie bys sie zdziwila-widzisz,zlosliwa jestes,jednak troche zazdroscisz.Nie ma reguly kto znajduje wczesniej kto pozniej,rownie dobrze ja moge powiedziec ze to dziwadla znajduja pozniej wiec sama widzisz wiec daruj sobie prosze te zlosliwosci bo jestem troche starsza juz od Ciebie tak na marginesie.

wiesz konstancja należałoby fotki zamieścić może to byśmy się wszyscy przekonali jakie piękności tu siedzą :D:D a nawet jeśli laska z ciebie jest to tak jak piszesz może miałaś więcej szczęścia a ktoś inny mniej - po co więc zaraz sugerować , że ktoś kto miał go mniej ma cos z garem i jest nie teges - to głupie i płytkie myślenie strasznie- podejrzewam więc , że ze względu na iq twój facet z tobą nie jest :D

ten pan jest moim mezem a moje ig-coz,zmuszasz mnie do wychwalania sie,jednak sie opowstrzymam bo nie biore udzialu w tego typu dziecinnych potyczkach slownych:classic_cool:

a co to ma do rzeczy , że jesteś starsza ode mnie?? To znaczy , że mądrzejsza?? :D:D Z wiekiem takiej mądrości ludziom przybywa?? W takim razie ty się chyba raczej już starzejesz skoro prezentujesz tutaj takie zaściankowe poglądy:D:D

daj spokoj laska,nie chce mi sie z Toba gadac..Lubie prowadzic konstruktywne dyskusje nie polegajace na ironicznych docinkach. Milego dnia zycze

żyjcie i dajcie żyć innym - ludzie niech każdy sobie układa życie jak chce , z kim chce, i kiedy chce - jak koleżanka nie będzie chciała to w ogóle nie pójdzie do łóżka z nikim albo w końcu pójdzie np. z facetem swojej koleżanki-autorki topiku aby ta już się tak nie zamartwiała:D Co was to obchodzi kiedy kto i z kim uprawia seks

Jaka ty niunia jestes denna :o Nie dziwne, ze faceci szybko chca seksu, widza, ze do niczego innego sie nie nadajesz. Masz za duze mniemanie o sobie twierdzac, jaka to ty jestes wspaniala i czego ty od siebie nie mozesz dac 💤 Nikt nie lubi zapatrzonych w siebie osob

DFS-pozdrawiam:)

nie jestem zapatrzona w siebie , ale zwyczajnie świadoma swojej wartości a to facetów często wqrwia bo oni zazwyczaj liczą na łatwą zdobycz , nie lubią się wysilać i nie lubią dawać z siebie zbyt wiele :D

Wiecie co? Żal mi was wszystkich tutaj :O Taki "ideał" moża przecież spotkać wcześnie i to nie znaczy, że jest się nieatrakcyjną :O Bo zaraz wyjdzie, że jak któraś już dziewicą nie jest to się zadowoliła byle kim. Ludzie! Myślenie nie boli!

Gość O czasyo obyczaje
Może i dziwne jak na dzisiejsze czasy ale ja ją podziwiam.Sam przestałem być prawiczkiem w wieku 23 lat co jak na faceta jest równie dziwne.Oczywiście przyznać się do tego mogę tylko anonimowo,a już mojej dziewczynie wogóle.Szkoda że przez tą rozwiązłą kulturę muszę się tego wstydzić.A teraz nawet żałuję bo to było z nieodpowiednią dziewczyna.I co mi z tego że mam już doświadczenie skoro mam do siebie żal że to powinno być z miłości.Wydaje mi się że znów nadejdą czasy,gdy świadomi wartości duchowej tej fizjologicznej skądinąd czynności ludzie dokonają właściwej gradacji,i wyjdzie im,że nieprzypadkowe współżycie jest zbyt ważne żeby uzależniać decyzyję o jego rozpoczęciu od wstydu.Seks nie jest ważny sam w sobie.No a jak z nikim nie spałeś to znaczy że nikt cię nie chce-tak jest teraz i dodatkowo spotyka cię ostracyzm środowiska.Czemu niepełnosprawni moralnie kreują postrzeganie ludzi przez innych ludzi?

Gość jak oboje lubią trzepanie
poyebało ci się od walenia konia w mózgownicy, impotencie, mleko z gipsem na czczo , polecam i modlitwę, patafianie

Gość A co Cię tak to wzrusza
Wielkie rzeczy- czy dziewictwo to jakaś skaza? Przestępstwo? To jej życie. Nikt Tobie nie mówi jak masz zyć- ty nie obgaduj innych...

Gość jak to nie uprawiała seksu
a trzepanie kobyły na postoju, a wytwarzanie kiślu w majtkach na mszy na widok przystojnego ksiendza, to chuuj