Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej kolezanka

moja kolezanka nigdy nie uprawiala seksu a ma 26lat

Polecane posty

Gość jej kolezanka

jetsem w szoku! ladna dziecwzyna serio nawet moja facet mowi ze sliczna i gdyby nie ja zakrecilby sie kolo niej:D powiedziala i mi tym troche mnie to zdziwilo ale nic nie mowilam

Gość daj namiary
pomogę z dobrego serca:classic_cool:

Nie widzę w tym nic dziwnego. Jej sprawa. Spotka fajnego faceta, to to zrobi. Na siłę nie ma sensu nic robić.

Gość moje dwie rowniez sa
jeszcze dziewicami ... naprawde ładne i fajne babki

Gość jej kolezanka
ale nie dziwi was to? zeby taka ladna fajna dziewczyna nigdy nic tylko ze fajnego faceta ktory to uszanuje i zrozumie trudno znalezc to nisprawiedliwe

Gość ofermm a
ściemniasz coś. jak ktoś jest ładny i ma po kolei w głowie to nie może być dziewicą w tym wieku.

Nie, mnie to nie dziwi. Wiele osob zaczelo robic to pozno. Tylko mało kto sie przyznaje z obawy przed ośmieszeniem "nowoczesnych" ludzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
oferma a dlaczego twierdzisz ze ma nie po kolei w glowie? co w tym zlego? lepiej gdyby sie puscila bo juz granica wiekowa minela?

Gość ofermm a
nie, ale taka jest kolej rzeczy przecież. jak dziewczyna jest atrakcyjna i fajna to na pewno znajdzie się jakiś równie atrakcyjny i fajny facet jeżeli nawet nie do końca życia to na czas wystarczający żeby zdecydować się na seks. każdy dostaje od życia to na co zasługuje.

Gość zabeczkaaaaaa
oferma ales ty pusty zajrzyj do slownika ort

Gość ofermm a
a co źle napisałem?

Co się czepiasz ofermy. Ma rację, ładna dziewczyna zawsze będzie miałą mnóstwo okazji do seksu i raczej małe jest prawdopodobieństwo, że się nie zdecyduje za którymś razem. 😴🖐️

Gość samantah
ale masz problem :-O ja uprawiałam seks z jednym i bardzo tego żałuję :-O wolałabym być dziewica w wieku 27 lat :-(

Gość a to ja nie wiedzialam
ze jest obowiązek utraty cnoty w ogole

Gość zabeczkaaaaaa
ale jesli ma okazje tzn ze zaraz musi dawac dupy? kobieta to nie facet:P

Gość a do cholery
to jej sprawa czy jest dziewicą. Czasy sa obecnie zdemoralizowane. Dziewczynom już od młodych lat się wmawia że dziewictwo to wstyd i oznacza że nikt dziewczyny nie chciał. A gówno prawda !!!! Przestancie szerzyc te zbiorową paranoje że kazdy ma być po łóżkowych przejściach i dajcie ludziom zyć w spokoju. Pójscie z kims do łóżka to nie jest żaden dowód miłości ani atrakcyjności !!!

Gość huhuhhyhyhy
ogolnie to jak widze te najwieksze spasione lochy w wieku 20lat juz maja poluzowany zawor i musza dzieciaka robic, bo nikt pozniej nie zechce, a te ladniejszcze rzeczywiscie jak sie szanuja to czekaja na odpowiedniego faceta. poza przypadkami ze te ladne rowniez sie ruchaja jak kroliki ale przynajmniej na dzieciaka nie chca zlapac :classic_cool:

Gość 20th century fox
oj mam kilka takich kolezanek :) super sa

zabeczkaa przeciez piszę, ze ładne mają wiele okazji. Nie znaczy to, że musiałą dać za peirwszym razem ale jakiś na pewno musiałby jej podpsować. 🖐️

Gość ofermm a
nie chodzi o dowód "miłości i atrakcyjności" a "normalności". 26 lat to stara baba już. przez tyle lat nie znalazł się facet jej "godny"? albo coś wydziwia za bardzo albo wcale nie jest taka fajna. a co z jej popędem? maryją zawsze dziewicą chce zostać czy co?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
a dlaczego mial podpasowac? kurwa nie ma to jak prawiczek wypowiadajacy sie na temat seksu skoro tak jest jak piszesz to dlaczego sam jestes prawiczjkiem zadna nie przypasowala? widac z toba tez cos nie tak:P boze co za debile na tym forum

Gość ofermm a
ja jestem prawiczkiem bo jestem tak zajebisty że mnie żadna kobieta nawet mnie w dupę kopnąć nie chce. ale nie wymyślam że jakieś "wyższe względy" to sprawiły.

Gość a do cholery
Do ofermy "Dowód normalności" ???????? O_O Tzn. że jak za drugiej wojny światowej Hitler wybijał masowo Żydów i weszło to do postrzegania zbiorowości społecznej jako norma tzn. że było to normalne ??????? To co jest uważane jako norma to niekoniecznie oznacza że jest to dobra moralnie norma.

wscibskaaaaaaaaaaa a nie wziełaś pod uwagę, że mogę być np. obleśny? :o🖐️ Ta dziewczyna jest rzekomo piękna, do tego przecież to po stronie facetów lezy inicjatwywa, wiec taka atrakcyjna nic nie musi robić. 😴🖐️

Gość to nie będę tu pisać
a nie przyszło ci do głowy, że ta dziewczyna czeka na prawdziwą miłość, bo dla niej seks bez miłości jest bez sensu? Seks tylko dla seksu? To tylko facet tak potrafi, albo głupie małolaty żeby miały się czym chwalić koleżankom

Gość ofermm a
czyli naczytała się jakichś głupot albo w tv naoglądała i oczekuje nie wiadomo czego. 26 lat!!!! ja nie mówię że koniecznie i od razu musi mieć trójkę dzieci ale skoro jest atrakcyjna i normalna to gdzie ona siedziała że do tej pory nic? w klasztorze dominikanek? człowiek ma swoje pragnienia, popędy. i nie jest po prostu "biologicznie normalnym" żeby je tłumić tak długo.

Gość a do cholery
Prawda jest taka że bycie pokornym i grzecznym zaczeło być postrzegane jako cecha negatywna. Jednym słowem promuje się zło. Jestem tylko ciekawa jak daleko to jeszcze będzie ewoluować. Zaczęło się od rewolucji seksualnej, teraz jeszcze dochodzi natarczywe promowanie w mediach homoseksualizmu i wmawianie ludziom, że jest to normalne, walka o zawieranie małżeństw homoseksualnych i adoptowania przez nie dzieci. I co jeszcze ? Chociaz może wole nie znac przyszłości, żeby się nie przerazić.

Gość a do cholery
" czyli naczytała się jakichś głupot albo w tv naoglądała i oczekuje nie wiadomo czego." A ja myślę ze własnie powinna oczekiwać nie wiadomo czego. Bo ta która zadowala się byle czym to uchodzi za puszczalską albo za desperatkę która nie ma poczucia żadnej wartości. uwierz kolego, że lepiej byc dziewicą niż doświadczoną która niejedno w zyciu przeszła a poważnego faceta na horyzoncie brak. Teraz żaden facet nie chce się żenić bo od razu dostaje seks na tacy i myśli sobie że po co ma się żenić skoro ebz slubu ma to samo. Ale to wina własnie tych wszystkich kobiet które tak łatwo dają dupe (czyli większości), a potem mają pretensje, że dobiegają 30-stki a ich faceci milcza na temat ślubu i nie chcą się ustatkować. Teraz wszyscy faceci sa zanadto rozpieszczeni i nie szanują kobiet w ogóle i bawią się nimi jak zabawkami które jak sie znudzą to w kazdej chwili można odrzucić w kąt, ale to dlatego, że kobiety same przestały się cenic i myślą że powinny dawać dupke, że to ich kobiecy obowiązek bo dzięki temu zatrzymają faceta przy sobie. A gówno prawda.

Gość ofermm a
ale naprawdę wierzysz ze to wina świata że 26 letnia dziewczyna nie zaznała nigdy miłości (już tak patetycznie mówiąc). że to wszyscy wokół są winni a nie ona? chyba za bardzo komplikujesz.