Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosia...

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość ktosia...

Chciałabym abyście powiedzieli mi co myśli facet o dziewczynie, która mu się podoba (oni nie są parą), wtedy kiedy ją widzi lub kiedy z nią rozmawia ? Kiedy nie widzicie jej dłuższy czas nie zastanawiacie się co robi, gdzie jest i z kim ? Chodzi np. o to że dziewczyna podoba się chłopakowi w takim stopniu że zaczyna coś do niej czuć, nie można jeszcze tego nazwać miłością ale ... zauroczeniem. A sytuacja to np. Kiedy on ją widzi na korytarzu, znają się, jednak ona w danej chwili nie zwraca na niego uwagi (nie mówię tu o tym, że do niego nic nie czuje, tylko po prostu w danym momencie go nie zauważyła). Co wtedy ... myślicie o takiej dziewczynie, że chcielibyście ją przytulić, pocałować (oprócz myśli o seksie), spojrzeć w oczy, potrzymać za rękę, przyciągnąć do siebie ;> Co wtedy myślicie ?

Gość ktosia...
czy na tym forum nie ma facetów?

Trochę dziwnie sprecyzowałaś pytanie. Szczerze, nawet jak długo nie mamy kontaktu, to zaczyna mi czegoś brakować. W życiu pojawia się pewna pustka. Kiedy jej nie widzę i nic nie wiem, to się nie martwię. Natomiast jeśli mi powie, że idzie na imprezę, czy z kolegą na spacer, to się tym w ogóle nie przejmuję;) Nawet się uśmiecham. Jeśli chodzi o sytuację, kiedy mnie nie zauważa, to sam podchodzę:)

Gość ktosia...
no dobra ale to jest wtedy gdy ją znasz...a co jeśli ci się bardzo podoba i jej nie znasz? myślisz wtedy aby ją przytulic, pocałowac, rozmyślasz co myśli o tobie czy pragniesz od razu ją przeleciec?

Gość ktosia...
no plizzz powiedzcie jak to jest...

"no dobra ale to jest wtedy gdy ją znasz...a co jeśli ci się bardzo podoba i jej nie znasz? myślisz wtedy aby ją przytulic, pocałowac..." - jeszcze by mnie o molestowanie oskarzyla... :-O

Jeśli jej nie znam, a mi się podoba, to myślę o tym, żeby ją poznać:) Przytulanie, pocałunki wyjdą same w trakcie. Jakoś nigdy o tym nie marzę i nie rozmyślam o tym...

Gość rax
ja nie wiem jak można nie myśleć tylko o niej wszystko bym zrobił żeby chociaż ją dotknąć ,potrzymać za rękę ,przecież to takie naturalne że chcę być bliżej niej

Gość ktosia...
czyli potrzeba bliskości jest bardzo ważna i to nie zawsze chodzi od razu o sex.. temu sie o to pytam bo czytałam gdzies wypowiedzi facetów że przeważnie to wąłsnie chodzi im po głowie: jakby to było w takiej a takiej pozycji itp Czy w takim razie oprócz pragnienia o dotyk jak pisze rex jest też ciekawośc tej drugiej osoby tzn jaka jest lub co o mnie mysli, czy też wpadłem jej w oko? (mówię w pierwszym odczuciu) Jeśli tak to wy faceci niewiele róznicie sie od nas kobiet, bo myslałam że powiedzenie "mężczyźni są z marsa a kobiety z wenus" wnosi w nasze życie więcej rozbieżności...