Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczemutakjest

Dziewczyny pomozcie, czemu moje wlosy tak wygladaj??

Polecane posty

Gość niewiemczemutakjest

kupilam odzywke do wlosow z avony, do suchych i lamliwych, bo mam straszne siano na koncach wlosow... i niby pisze, ze odzywka nawilza a po niej mam jeszcze bardziej suche wlosy, strasznie ona wysusza.. czemu?? przeciez pisze, ze jest do suchach.. ;// to ta odzywka: http://avon1.pl/kuracja-zniszczonych-slabych-lamliwych-wlosow-p-216.html?cPath=24_51

Gość sory za bledy

Gość
avon to totalny szajs - najlepiej kup coś w aptece, ja osobiście stosuję płynny jedwab gliss kur i jestem bardzo zadowolona

Gość kup sobie
pantene pro v to juz lepsze

Gość 05.07.1985
AVON TO SZAJS ;/ NIGDY NIE WIADOMO ILE TO LEZY W TYCH MAGAZYNACH I CO TAM TE KONSULTANTKI DODALY. KUP ODZYWKE WAX. MI SIE ZNACZNIE POPRAWILY JUZ PO 1 UZYCIU

Gość niewiemczemutakjest
Ok, dzieki za rady ;) kupie sobie w aptece jakas dobra odzywke na te moje suche wlosy ;) i nie kupujcie nigdy nic z avonu!! ja juz tez nigdy nie kupie :D

Gość kotka222
akurat wax ch**** daje na rozdwojone koncowki i suche wlosy, a na wypadajace to juz wogole szajs jakich malo

Gość 05.07.1985
WAX JEST SWIETNY NA SUCHE MI FRYZJERKA POLECILA I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. SPROBUJ WAXA.

Gość kotka222
kupilam waxa na wuypadanie wlosow , a u mnie sprawil ze wypadaly jeszcze bardziej, na dodatek byly zaraz po mycou tluste a konjcowki mi sie rozdwajaly jak szalone

Gość niewiemczemutakjest
Dziewczyny ja tutaj patrze i jest kilka rodzajow tego waxa.. jaki mam wybrac, moglybyscie mi doradzic? Ja mam takie wlosy, ze bardzo szybko sie przetluszczaja ;[ a konce bardzo bardzo suche i lamliwe ;[[[ pomozecie?

Gość pocykacz
a moze byc wypowiedz faceta. jestem fryzjerem

Gość niewiemczemutakjest
oczywiscie ;) kazda rada jest potrzebna ;)

na suche koncowki kup sobie jedwab w plynie z biosilka np, naprawde pomaga, a jezeli chodzi o kosmetyki z avonu to powiem tylko tyle ze sa daremne

Gość pocykacz
czy twoje wlosy zawsze takie byly???????? czy je czyms zniszczylas jakiej sa dlugosci i avon to do kosza wyrzuc.

Gość niewiemczemutakjest
No wlosy zawsze mi sie przetluszczaly i wypadaly, a konce zawsze suche i zniszczone ;/ wlosy mam bardzo dlugie, prawie do pasa, koncowki podcinam, ale to nic nie daje. Jak mialam krotkie wlosy bylo tak samo.

Gość pocykacz
zainwestuj w dobre profesjonalne koniecznie kosmetyki np. kerastase. podetnij wlosy nie mecz suszarka zelazkiem i td i ogranicz do 0 piannki lakiery. i wybierz siew do dobrego fryzjera . zrob kuracje odbudowujaca wlosy.mozesz tez zaczac przyjmowacjAKIES TABLETKI NA WLOSY I PAZNOKCIE

Gość niewiemczemutakjest
:) nie uzywam zadnych suszarek a ni lakierow czy pianek... biore tabletki ze skrzypem juz od dawna ;p mialam wiele kosmetykow zamiawianych od ryzjera, czesto byly bardzo drogie, ale nie pomoglo.. ;pppp wyprobuje ten wax i jedwab jak mi ktos tu polecil ;)

Gość pocykacz
NIE POLECAM .JEDWAB OBCIAZA WLOSY. BEDA LSNIACE TYLKO NA CHWILE.SKAD JESTES???

Gość niewiemczemutakjest
stosowalabym jedwab tylko na koncowki wlosow, zeby nie byly takie suche ;[ co o tym myslisz? okolice Katowic.

Gość 05.07.1985
STOSUJ JEDWAB FAJNE SA PO NIM WLOSY ALE ODROBINKE NIE PRZESADZ Z ILOSCIA

Gość pocykacz
JEDWAB STOSUJE SIE BY FRYZURA LEPIEJ WYGLADALA ON NIE ODBUDUJE CI WLOSOW. MOZE POPROSTU TEN TYP TAK MA. MAMKOLEZANKE KTORA BA BARDZO GESTE WLOSY. WYGLADAJA JAK SIANKO WSZYSTKO Z NIMI ROBILA I NIC. MI SIE PODOBAJA, A ONA ZAMIENILA BY NA KAZDE INNE.

sory ale ja stosowalam kerastase i moim zdaniem ich cenie nie jest adekwqatna do jakosci....ten sam efekt mialam po szamponach czy odzywkach za 15 zl ze sklepu...reklama robi cuda...

Gość niewiemczemutakjest
No to co mam robic? ;/ co bys polecil mi na te moje suche wlosy na koncach? co myslisz o waxie? na pewno nie bede stosowac zadnych drogich kosmetykow od fryzjera, nic mi one nie pomagaja :)

Gość pocykacz
PRACUJE W WAWIE MOGE JE OBEJRZEC JESLI CHCESZ?????????????

Gość niewiemczemutakjest
Za daleko... ;p obejrzenie mi nic nie da! :P:P:P:P polec mi cos na nie, co mam zrobic??????? :):):)