Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Dla kobiet jestem niewidzialny

Polecane posty

i to nie dlatego ze mam cienkie włosy haha co za paranoja.jest bardziej powazniejszy powod.po prostu jestem naturalnie brzydki.od zawsze wysmiewany a jak nie wysmiewany to ignorowany.teraz na dziewczyny nie zwracam zadnej uwagi,gardze nimi i mam ochote je zdeptac .na kazdym kroku jak tylko moge pokazuje im swoja wyzszosc.mszcze sie.jest mi wtedy lepiej.zyje samemu i ciesze sie ze nikt mi nie zaprzatuje glowy.moim sensem zycia jest zycia na zlosc innym.zamierzam w kazdej sytuacji w jakiej sie znajde rzucac klody pod nogi kobietom i tylko kobietom.wtedy czuje sie bardziej dowartosciowany i spelniony.czyz zycie nie jest piekne? ahh jest cudowne a moja reka to potwierdzi

to fajnie, że jesteś z tym szczęśliwy, tylo pytanie: jak długo jeszcze bedziesz????? Pewnie jesteś młodym chłopcem, więc taka zabawa może być jeszcze nie zła, ale co potem??? A uroda, no cóż, ona przemija szybciej niż nam sie wydaje i chyba jednak nie jest najważniejsza:-) Pozdrawiam gorąco ;-)

a mnie się wydaje, że troche przesadzasz ;-))) Każdy ma to "coś" w sobie i to wcale nie jest uroda. Czasmi piekne osoby są samotne, bo nic nie mają oprócz urody!!!! Więc nie przesadzaj, wredny jesteś nie przez swój wygląd ;-) Bo przecież "każda potwora znajdzie swego amatora" ;-) wystarcz chciec !

Gość zabija sie na rozne sposoby
wiesz co stary, wspolczuje ci

skoro jestes brzydki dlaczego wymagasz od zycia czegos piekniejszego, dlaczego kobiety piekne maja sie interesowac potworem ? stworzono co prawda jeden taki film ale zapewniam cie, ze to fikcja

Gość Ktoś chyba oglądał Housa D
tak trzymaj chłopie, trzeba się cenić :classic_cool:

no to dopierosie zaczna smiac, jak zobacza przy tobie piekna kobiete i takiego popapranca

tak prawde mowiac - pomarzyc, dobra rzecz :classic_cool: jednak, co do twojej osoby jest to niemozliwe bo ani z charakteru ani z urody nie jestes wart tego o czym marzysz. 🖐️, jełopie !

Gość zal mi ciebie chłopcze
Przegrałeś

Gość jestem sexy
Jestem atrakcyjna ale lubię brzydali w stylu dr.House (jest boski)

i co ci to da ze bedziesz sie mścił? nie masz ani honoru, ani godności. Jesteś sam i tak naprawdę NIE MASZ NICZEGO

Gość nic nie kumasz..
koles ty masz srodek jakis robaczywy i przegnily i to w tobie kobiety wyczuwaja w pierwszej kolejnosci i maja dosc to my temu panu juz dziekujemy

Gość była okularnica
Kiedyś zmiękniesz jak porazi cie iskra namietnosci do jakiejs okularnicy, ktora w sypialni zmieni sie w wampa

juz widze ta przyjemnosc. Na pewno starcza ci na długo i doskonale wypełnia pustke ktora cie otacza. Na pewno zastapi ciepło. Nie dziwie sie, że jesteś niewidzialny. Nikt nie lubi patrzeć na odchody.

Gość nic nie kumasz..
my atrakcyjne kobiety jestesmy dla ciebie gownem ale chcialbys nas jednoczesnie bzykac hmmm... no coz zazdroszcze logiki i intelektu ni dosc ze pyszczek niewyjsciowy to i w glowce pusto i wiatr szaleje ach szaleje

Gość Salamendra
ty jestes pojebany ;] widzisz jaka szkoda,ze nie bedziesz takiej dupy jak ja grzmocil;( pewnie bym na ciebie nie spojrzala opryszczaly mały gnomie:] dla mnie facet musi byc kims!! i miec fejs bo jak jednej z tych rzeczy nie too.. ;( jak mi przykro :D

Gość nic nie kumasz..
ha ha ha haaa jakiego serca?

uznaje prowokacje 1/10, bo nie chce wierzyc ze istnieją tak głupi ludzie na świecie.

Jesteś żałosny. Sam cierpisz z głupoty ludzi, co nie pozwala Ci obrażać osoby, które nie są miss. Dobrze, że kobiety Cię unikają, bo przynajmniej nie muszę się męczyć z hipokrytą.

Gość KAśka tryska cytrna
oj dajcie mu spokoj;) ma prawo tak myslec,ale cos Ci napisze...i moze nie uwierzysz,ale naprawde jestem ładną dziewczyną i mam cos w głowie ,ale widzisz nie mam nikogo własnie dlatego,ze jestem od 2lat zakochana w takim jak to Ty mowisz "brzydkich bez urody" kolesiu ,ktory nie zwraca na dziewczyny uwagi;) normalnie jestes jak ON. ;( jestem nieśmiala,wiec on chyba nawet nie ma pojęcia,ze mi tak zawrocil w głowie... z tyloma juz chcialam sprobowac mowilam sobie,ze na pewno wyjdzie,ale nie mogłam... wiec czemu Ty jestes taki zawzięty i mowisz,ze jestes taki i owaki? owszem zasługujesz na kogos atrakcyjnego dla Ciebie bo kazdy ma do tego prawo ja tez chce miec kogos kto mi sie podoba ii ON mi sie własnie podoba :D mam Ci go opisac? ... dosyc niski,pryszczaty,z dłuzszymi włosami takimi za uszy lekko wygladaja jakby byly brudne :D ale jegoo piwne oczka widze w nich tyle smutku ;) ii własnie to mnie tak w nim oczarowało

Gość nic nie kumasz..
dorzuc jeszcze: reszty nie trzeba a ona wzruszy sie i doda: panie moj, dzieki ci za twa hojnosc (oczywiscie powie to po rosyjsku a jej stawa za numerek wynosic bedzie 10 zl a ty znow wyjdziesz na debila!!!!)

Gość psychiatra jak najszybciej
tylko psychoterapia, gdybyś był inteligentny mógłyś w przyszłści zostac psychopatom i seryjnym zbokolem ale tobie to nie grozi bo wcześniej walniesz na zawal za kilka lat z frustracji i braku sexu

Gość KAśka tryska cytrna
naprawde jestes uroczy jak tak sie złościsz;p nienawidze lalusiów,ktorzy myślą,ze mogą miec każda poprzez te swoje żałosne teksty " jak Ty pięknie wyglądasz";/ .. juz własnie wole,zeby mnie nazwal "głupią,pustą lalą" ... chcialabym wiedziec,czy Ty tak masz na serio..bo moze ja taka zakochana juz 2lata jestem w kims kto ma podobne podejscie do Twojego i nie mam nawet u niego szans? aa niepotrzebnie sobie robie nadzieje..;( wez tak cos wiecej napisz niz tylko wyzwiska,ktore i tak juz znam

Gość nic nie kumasz..
kwasna Kasiu wzrusza mnie twoja platoniczna milosc, ale czy naprawde myslisz ze twoje zauroczenie moze wystarczyc za usprawiedliwienie dla takiego psychopaty jak nasz tutaj wystepujacy "sympatyczny, inteligentny, urodziwy i szarmancki" tworca topiku????

Gość KAśka tryska cytrna
ładne dziewczyny nie zakochują sie w brzydalach... najwiękssza głupota,az mi przykro .. to znaczy,ze ja juz kurwa nie moge byc z kims na kim mmi zalezy??! !! bo sie innym nie podoba? ;/ wiesz jakich mam zrąbanych znajomych? ich reakcja na tego dla nich"brzydala " byla dosłownie taka cytuje " dziewczyno opanuj sie Ty iii on to dwie rózne bajki .. on wygląda jak ochłap ,król leszczy!" i co ja na to? ..to juz nie bede cytowac,ale mocno sie wkurzylam i nic nie jest w stanie mi go obrzydzic;( ludzie obudzcie sie !!!!!!!! brzydki-ładny nie ma takiego podziału! !! jak sie kocha to nic nie poradzisz.. i własnie to ja bylam taka dziewczyna,ktora zamienila z nim kilka zdań i bylam mila,a potem sie urwało;( i nie dlatego,ze ja tak chcialam...

Gość nic nie kumasz..
koles jestes niezle poturbowany psychicznie ale przy tym tak zabawny ze wyjac ze smiechu obudzilam pol miasta!!! ginekolog cie uspuscil przy porodzie czy co????

Gość nic nie kumasz..
oczywiscie kaska ze uroda nie ma znaczenia, ale my to rozprawiamy o psyche tego pana, ktorego dla bezpieczenstwa nalezlaoby poddac natychmiastowej lobotomii!!!

Gość KAśka tryska cytrna
ja rozumiem .. ale to nic nie da jak bedziemy sie śmiac z jego psychiki,ktora on tak naprawde moze miec całkiem normalna tylko go dzisiaj cos dopadło;) ale ta dyskusja teraz mi dala do myslenia... moze ten "mój" mysli,ze jest tak okropny ,ze nie ma szans.. juz nie mam siły moglby sie odezwac tchórz jeden;;( co mnie to obchodzi,ze ma opryszczałą twarz no cooo mnie to obchodzi do cholery ?! :(((((( moze sobie gówno na usta nałozyc ,a i tak go pocałuje noo!:(

Gość nic nie kumasz..
kaska konfrtontacja, konfrontacja!!!! idziesz i wykladasz kawe na lawe prost z mostu lub w deliktany zaowalowany sposob, jak ci lepiej i juz wiesz na czym stoisz szkoda czasu na wzdychanie do sciany